Ο έρωτας στη ζωή μας
Συντονιστής: Emmaki
Αυτό το έχει περιγράψει πολύ ωραία ο Osho. Είπε λοιπόν,όσο θυμάμαι,
ότι η γυναίκα απλώνει το χέρι της και ζητάει αγάπη από τον άντρα. Αυτός με τη σειρά του απλώνει το χέρι και ζητάει αγάπη από τη γυναίκα. Κανένας όμως δεν έχει μέσα του αγάπη και έτσι στέκουν και οι 2 με τα χέρια απλωμένα,2 ζητιάνοι της αγάπης!!!
ότι η γυναίκα απλώνει το χέρι της και ζητάει αγάπη από τον άντρα. Αυτός με τη σειρά του απλώνει το χέρι και ζητάει αγάπη από τη γυναίκα. Κανένας όμως δεν έχει μέσα του αγάπη και έτσι στέκουν και οι 2 με τα χέρια απλωμένα,2 ζητιάνοι της αγάπης!!!
δεν χρειάζεται να θυμάσαι τον ΄Οσο, volvere!
αρκεί να δεις μέσα σου...
τα λόγια είναι ωραία, μόνο όταν έχουμε τον τρόπο να τα εφαρμόσουμε...Οι επιγνώσεις να γίνουν συνειδητοποιήσεις και τότε έχεις όλη την σοφία στα "μάτια" σου!

αρκεί να δεις μέσα σου...

τα λόγια είναι ωραία, μόνο όταν έχουμε τον τρόπο να τα εφαρμόσουμε...Οι επιγνώσεις να γίνουν συνειδητοποιήσεις και τότε έχεις όλη την σοφία στα "μάτια" σου!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολύ σωστό αυτό που μου είπες Βάσω. Τα λόγια από μόνα τους είναι άχρηστα. Από τότε που χώρισα έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα,έχω γίνει "γκουρού" στους άλλους πάντα,απαγγέλοντας με ύφος σοφό και νοσταλγικό και τελικά τα επαναλαμβάνω για να τα ακούω εγώ και κανένας άλλος.Αλλά είναι τόσο δύσκολο να μετουσιωθούν από απλές λεξεις σε κατι ουσιαστικό!

Λές?Vaso έγραψε:και που ξέρεις κοριτσάκι, ίσως όταν ξανα-συναντηθείτε είστε πιο ώριμοι να φέρετε την αγάπη μέσά σας!
άλλωστε σου είπα, ότι είναι δικό σου αληθινά, δεν φεύγει ποτέ!

εγώ δεν λέω...η Ζωή λέει...Volvere έγραψε:Λές?![]()

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Γιαυτό και γω σου λέω αφού ξεκίνησες να ψάχνεις , θα βρεις !!!
Ολα όσα έρχονται στο δρόμο μας μπορεί να μας δυσκολεύουν
την στιγμή που τα βιώνουμε και πολλές φορές να μας φαίνονται βουνό , αλλά να ξέρεις ο,τι αυτά σιγά-σιγά αυτά φέρνουν τις συνειδητοποιήσεις , είναι η μόνη αληθινή περιουσία μας , που κάνει τα βουνά να γίνονται χαλίκια .

και όλοι έχουμε περάσει δύσκολα πολλές φορές.
Γιαυτό και γω σου λέω αφού ξεκίνησες να ψάχνεις , θα βρεις !!!
Ολα όσα έρχονται στο δρόμο μας μπορεί να μας δυσκολεύουν
την στιγμή που τα βιώνουμε και πολλές φορές να μας φαίνονται βουνό , αλλά να ξέρεις ο,τι αυτά σιγά-σιγά αυτά φέρνουν τις συνειδητοποιήσεις , είναι η μόνη αληθινή περιουσία μας , που κάνει τα βουνά να γίνονται χαλίκια .

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ψάχνει απελπισμένα την αγάπη ,να θέλει δίπλα του ένα ταιριαστό σύντροφο αλλά να μην συνειδητοποιεί ότι προηπόθεση της αγάπης είναι να έχεις ανοιχτή καρδιά ,να αφήνεσαι ,με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στην προσώπικότητα του συντρόφου σου.
σκέψεις ................
σκέψεις ................

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!