Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Δωρούλα :x :x :x
κάποιοι ακολουθούν ακόμα κι άν στην επιφάνεια φαινόταν να αποζητούν κάτι άλλο!!
Αυτό ακόμη δεν το έχω συναντήσει! @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Oύτε και εγώ το έχω συναντήσει ακόμα @};-

Δωράκι μου :* :x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...

Οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο πως είναι ο άλλος, αλλά και πως είμαστε εμείς με τον εαυτό μας...

Συνήθως οι εγωισμοί δεν είναι δικοί μας! :-(

΄Ολοι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αγαπηθούν, αλλά πολύ λίγοι έτοιμοι να αγαπήσουν...

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...

Οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο πως είναι ο άλλος, αλλά και πως είμαστε εμείς με τον εαυτό μας...

Συνήθως οι εγωισμοί δεν είναι δικοί μας! :-(

΄Ολοι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αγαπηθούν, αλλά πολύ λίγοι έτοιμοι να αγαπήσουν...

Βασούλα τι εννοείς ότι οι εγωισμοί δεν είναι δικοί μας :-?

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εννοώ Ιωαννούλι ότι στην σχέση ο άλλος είναι που δεν προσαρμόζεται συνήθως...ο άλλος είναι ο διαφορετικός! :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μα λογικό δεν είναι να είναι διαφορετικός από εμένα :-? η λάθος κατάλαβα :-?

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

διαφορετικός από ότι θα ήθελες για σένα, Ιωαννάκι..., αυτό εννοώ...ότι αγαπάμε κατά παραγγελία!

το "διαφορετικός" σαφώς είναι λογικό...

Συνήθως όμως αυτή η γνωση είναι μόνο στην λογική...το συναίσθημα διαμαρτύρεται συνεχώς για έλλειψη κατανόησης από την άλλη μεριά..

ή μήπως κάνω λάθος? @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Συμφωνώ αν και άργησα πολύ να το καταλάβω.
δυστυχώς όπως λές αγαπάμε κατά παραγγελία :-(

@};- >:d< >:d< >:d<

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

:* @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...

Θα συμφωνησω με την Βασω!!!

Και για να γινω πιο ακριβης θα μοιραστω το βιωμα μου.!!!
Εγω τον ειχα συναντησει αλλα ημουν μεσα σε εμμονες , διεκδικισης , συγκριση με την πρωην, γεματη προτυπα που καποια δεν μπορουσα καν να τα δω και αλλα απο εγωισμπο να τα παραδεχτω.
Ειχα κανει μια παραγγελια στο μαυλο μου λοιπον χωρις να ξερω καν τον ευατο μου τις αναγκες της ψυχης μου...
Δεν ημουν σε φαση να αναγνωρισω οτι το εχω ηδη στην ζωη μου και φυσικα να το διατηρησω...
ΑΛΛΑ ημουν πολυ πολυ τυχερη το διαστημα αυτο ξεκινησε και η εργασια μας του 2 κεντρου και του 3 τριτου ετσι με την εργασια με τον ευατο μου αρχισα να αναγνωριζω ενα ενα τα προτυπα τις εμμονες τις διεκδικισεις τις ανεπαρκεια που ενιωθια σαν ατομο διεκδικωντας βιαια να μου την καλυψει ο συντροφος μου...
Τον πρωτο διαστημα δεν ηταν ευκολο χρειαστικαν πολλα τηγανια και καραμπουλα μεχρι οι επιγνωσεις να γινουν συνηδειτοποιησεις...
Και καθε φορα που αντικριζα κατι με αληθεια τοσο πιο πολυ εφτανα πιο κοντα σε αυτο που που μου ειχε πει (ε καλα ονοματα δεν λεμε) ;) :)) :))
Ελεγε λοιπον συνοπτικα η Βασω σε διαλογο μεσα απο την εργασια που καναμε θελετε τα ιδια πραγματα εχετε τις ιδιες αναγκες και εσυ τα διεκδικεις γαυγιζοντας και ο αλλος σιωποντας...

Διαλογιστηκα μηνες πανω σε αυτο και ηταν το κλειδι να ανακαλυψω οτι το ειχα ΗΔΗ στην ζωη μου ΜΑ και να το ΚΡΑΤΗΣΩ..!!! @};-
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Όλοι θα περάσουν τέτοια βιώματα... Και θα τα περνάνε ξανά και ξανά μέχρι να αποφασίσουν να τα αλλάξουν... Όχι έξω από τον εαυτό τους, αλλά μέσα σε αυτόν...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Κορίτσια @};- :x >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Καλησπέρα σε όλους!!!
Γράφω πρώτη φορά στο forum και έχω λίγο τρακ. Το θέμα το οποίο συζητάτε με έχει αγγίξει πολύ γιατι πριν 2 μήνες χώρισα με κάποιον μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. Παρόλο που εγώ τρωγόμουν με τα ρούχα μου και σκεφτόμουν να χωρίσω λόγω μη κοινών στόχων, τελικά ήταν εκείνος που έδωσε το τέλος. Μετά την αρχική ανακούφιση δυστυχώς ήρθε η θλίψη και αυτό το γιατί που κουράστηκα να επαναλαμβάνω στον εαυτό μου. Προσπαθώ ακόμα να το ξεπεράσω και προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω αν αυτό που δεν με αφήνει να το ξεπεράσω είναι ο εγωισμός μου ή ο φόβος του να αναλάβω την ευθύνη για τη δική μου ζωή και να μην εξαρτιέμαι ψυχολογικά από κανέναν.
Γιατί κακά τα ψέματα, όσο και να ξέρω πως ο καθένας μας μπορεί να είναι υπερπλήρης σαν προσωπικότητα, τα κατάλοιπα του παρελθόντος και της νοοτροπίας που μας έχουν εμφυτεύσει από μωρά, κάνουν το δρόμο προς την ολοκλήρωση μια ατελείωτη ανηφόρα...
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καλως ηρθες και να μην εχεις καθολου τρακ!!! @};-
Εδω μεσα ειμαστε μια παρεα που μοιραζομαστε τις ψυχες μας και τα βιωματα μας και δινουμε ενα χερι ο ενας στον αλλο στην ανηφορα!!! ;)

>:d< >:d< >:d< >:d<
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Κοίτα Volvere και εγώ νέος είμαι,σαν στο σπίτι σου κατά λέξη.

Όλοι ίδιοι είμαστε..

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”