ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσόρισμα και ιδιαίτερα τον αγαπητό Σκαπανέα, με το εύστοχο σχόλιό του για το ψευδώνυμό μου.Πιστεύω ότι τα ψευδώνυμα τα διαλέξαμε όλοι για κάποιο λόγο.Το δικό μου, όπως και να το διαβάσεις (άξια ή αξία ) με αντιπροσωπεύει όπως ακριβώς πιστεύω και το δικό σου .
Αννούλα ξέχασες ότι είμαι ξανθιά όχι φυσική βέβαια όπως εσύ , αλλά πάντως ξανθιά.javascript:emoticon(':lol:')
Laughing
Αννούλα ξέχασες ότι είμαι ξανθιά όχι φυσική βέβαια όπως εσύ , αλλά πάντως ξανθιά.javascript:emoticon(':lol:')
Laughing
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- galazia_sfaira
Καλώς ήρθες Θαυματοποιέ...
Πολύ σύμπτωση, η εμφάνισή σου στην ζωή μου!!!
Χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν είναι σύμπτωση, αλλά θεϊκή συγχρονικότητα...
Καλό ταξίδι μαζι μας!
Πολύ σύμπτωση, η εμφάνισή σου στην ζωή μου!!!
Χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν είναι σύμπτωση, αλλά θεϊκή συγχρονικότητα...
Καλό ταξίδι μαζι μας!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγω οφειλω να σου πω οτι δεν το διαλεξα το ψευδωνυμο...AXIA έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσόρισμα και ιδιαίτερα τον αγαπητό Σκαπανέα, με το εύστοχο σχόλιό του για το ψευδώνυμό μου.Πιστεύω ότι τα ψευδώνυμα τα διαλέξαμε όλοι για κάποιο λόγο.Το δικό μου, όπως και να το διαβάσεις (άξια ή αξία ) με αντιπροσωπεύει όπως ακριβώς πιστεύω και το δικό σου .
Laughing
Μου "δοθηκε" τη στιγμη που αποφασιασα να γινω για πρωτη φορα μελος σε forum στις 17 Φεβ 2007
Τελικα με εκφραζει απολυτα
Και εχω ανακαλυψει "σκαβοντας" μερικους ανεκτιμητους πολυτιμους λιθους

Πράγματι σου ταιριάζει απόλυτα.Είναι εμφανές σε μένα τόσο καιρό που σε διαβάζω και με την ευκαιρία θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί το δικό σου "σκάψιμο" και "ψάξιμο" , βοηθά πολύ και το δικό μου .
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
-