Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Vaso έγραψε:Η μεγαλύτερη ηδονή είναι εκείνη που αφορά όλες μας τις αισθήσεις και όχι μόνο τα σεξουαλικά όργανα...Να μπορείς να λιώσεις στην αγκαλιά και να μην έχεις καμία άλλη ανάγκη, γιατί εκείνη την ώρα νιώθεις μόνο ενότητα...
Πάρα πάρα πολύ σωστό!!!
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Κι εγώ προτιμώ μια περίοδο γνωριμίας πριν το σεξ αλλά δεν θέλουν όλοι το ίδιο πράγμα, και πολλές φορές είναι και ο λόγος που απομακρύνονται δύο άνθρωποι. Εκεί νομίζω καταλαβαίνεις πολλά πράγματα για τις προθέσεις του άλλου.. :roll:

@};-
Πολέμα και Οραματίσου
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

VasilisM έγραψε:Κι εγώ προτιμώ μια περίοδο γνωριμίας πριν το σεξ αλλά δεν θέλουν όλοι το ίδιο πράγμα, και πολλές φορές είναι και ο λόγος που απομακρύνονται δύο άνθρωποι. Εκεί νομίζω καταλαβαίνεις πολλά πράγματα για τις προθέσεις του άλλου.. :roll:

@};-
Βρε βασιλη σιγουρα δεν ειπαμε ντουγρου απο την πρωτη μερα αλλα τωρα για το να περιμενει καποιος εβδομαδες,μηνες δεν ξερω :-?
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Και εγώ Βασίλη μου αυτό προτημώ γι'αυτό και έχω μείνει μπακούρι αλλά δεν με πειράζει ,το προτημώ από το να είμαι με έναν ανθρωπο που το μόνο που θα τον νοιάζει θα είναι αν ταιριάζουμε στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης :?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Και εγώ Βασίλη μου αυτό προτημώ γι'αυτό και έχω μείνει μπακούρι αλλά δεν με πειράζει ,το προτημώ από το να είμαι με έναν ανθρωπο που το μόνο που θα τον νοιάζει θα είναι αν ταιριάζουμε στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης :?
Βασιλη, Ιωαννα... μαζι σας με 1000... @};- @};- @};-
Πάντα υπάρχει χρόνος να πάρουμε αλλιώς το τιμόνι της ζωής μας...
πάντα υπάρχει χρόνος να δούμε την ξέρα, ακόμα κι αν η σύγκρουση μαζί της ήταν ισχυρή...

Είμαστε γερό σκαρί
Βάσω…>:d< το σκαρί είναι παρα πολύ δυνατό… :thumbsup:
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Βρε βασιλη σιγουρα δεν ειπαμε ντουγρου απο την πρωτη μερα αλλα τωρα για το να περιμενει καποιος εβδομαδες,μηνες δεν ξερω
Τάσο ο χρόνος είναι σχετικός. Το θέμα είναι η πρόθεση.. Και όταν η πρόθεση είναι εντελώς διαφορετική του καθένα, τότε πόσο μακρυά να πάει η βαλίτσα;; :-?

Στην τελική βέβαια κανένας άνθρωπος δεν περνάει τυχαία από την ζωή μας, οπότε επαναδιαπραγματεύεσαι ακόμη και τις πιο πάγιες απόψεις σου, εάν συναντάς το ίδιο μοτίβο συνέχεια και δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτό.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου Βασίλη μου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:x @};-

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Αν εχουμε τα ματια μας ανοιχτα και τα αυτια μας προπαντων οι προθεσεις του αλλου ειναι ξεκαθαρες ακομα και αν δεν το λεει στο τι θελει απο σενα :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

>:d< :x :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

..........και γιατί να μην ξεκινήσουμε αλλιώς ?

.......για παράδειγμα βρίσκοντας τι είναι αυτό που εμείς ζητάμε από τον άλλον, πόσο ανοικτοί είμαστε να το λάβουμε και πόσο χώρο του αφήνουμε για να εκφράσει κι αυτός τη δική του ανάγκη, ποιές αισθήσεις χρησιμοποιούμε και πως τις χρησιμοποιούμε ;)

Εκπέμπουμε μηνύματα, συνήθως ασυνείδητα, και έλκουμε τους ανάλογους ανθρώπους.
Έρχονται για να μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε τα θέματά μας, έτσι ώστε να βαδίσουμε με μεγαλύτερη συνειδητότητα.

:x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x :x :x :x @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και πειτε μου οτι ποιος δεν θα απορησει με το ταιρι του αν κατσει μερες αρκετες η και μηνες χωρις να εχουνε κανει κατι ερωτικο στην αρχη μιας σχεσης
εγώ! :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Vaso έγραψε:
Και πειτε μου οτι ποιος δεν θα απορησει με το ταιρι του αν κατσει μερες αρκετες η και μηνες χωρις να εχουνε κανει κατι ερωτικο στην αρχη μιας σχεσης
:P :P :P :*
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Vaso έγραψε:
Εδω πραγματικα κολαει που λεμε..αλλο εσυ :-D @};-

Μου αρεσε κατι που ειχα ακουσει,ερωτας ειναι η προσπαθεια δυο ψυχων που ερωτευονται να ερθουν οσο ποιο κοντα γινεται μεχρι που γινονται ενα :x @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εδω πραγματικα κολαει που λεμε..αλλο εσυ
γιατί άλλο εγώ? τι είμαι εγώ? :-( :-?

και δεν είπα να μην κάνει κανείς τίποτα ερωτικό...η αγκαλιά δηλαδή για σένα δεν είναι ερωτική? :-?

εκεί κι αν παίζει η χημεία που λες παραπάνω...! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”