Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Πολύ ωραία τα περιέγραψε ο Βίλχελμ..! Συμφωνώ με όλα @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Αναπόλησα παλιές καλές εποχές… :-(
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eλα Αλέξανδρε μην λυπάσαι... :x

τίποτα δεν χάθηκε ακόμα... :-D :-D :-D

Πάντα υπάρχει χρόνος να πάρουμε αλλιώς το τιμόνι της ζωής μας...
πάντα υπάρχει χρόνος να δούμε την ξέρα, ακόμα κι αν η σύγκρουση μαζί της ήταν ισχυρή...

Είμαστε γερό σκαρί :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

"Ένας άντρας μπορεί ν� αγαπάει με τρυφερότητα μια γυναίκα επί ολόκληρους μήνες να την ποθεί μ� όλο του το είναι,
να τη συναντάει κάθε μέρα χωρίς να κάνει τίποτε άλλο από το να της σφίγγει ζεστά το χέρι ή να τη φιλάει απαλά στα χείλια.
Όταν και οι δύο θα νιώσουν την ανάγκη να σμίξουν, αυτό θα γίνει αναπόφευκτα,
και οι δυο θα διαλέξουν την κατάλληλη στιγμή, όταν θα είναι έτοιμοι, χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μια λέξη πάνω στο θέμα.
Θα φροντίσουν και οι δυο για τις αισθήσεις του συντρόφου τους και θα βρουν σ� αυτές και τη δική τους ηδονή|"
Καλα και ομορφα τα λεει ο ποιητης ο ραιχ αλλα...

Ποιος μπορει πλεον να εχει τοσο υπομονη μηνες να γνωρισει τον εαυτο του και τον αλλον καλυτερα με την ιδια του την ψυχη..:-?
Μεχρι να φτασει στην ερωτικη επαφη που πλεον ολοι το παραδεχονται οτι σε μια σχεση καλως η κακως οτι το σεξ παιζει ενα μεγαλο ρολο σε μια σχεση,στο αν ταιριαζεις σε αυτο. :-?
Και μην μου πειτε οι γυναικες οτι το βλεπουν διαφορετικα και οτι
ολοι οι αντρες αυτο εχουμε στο μυαλο μας :D
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε: Πάντα υπάρχει χρόνος να πάρουμε αλλιώς το τιμόνι της ζωής μας...
πάντα υπάρχει χρόνος να δούμε την ξέρα, ακόμα κι αν η σύγκρουση μαζί της ήταν ισχυρή...

Είμαστε γερό σκαρί :-D
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μεχρι να φτασει στην ερωτικη επαφη που πλεον ολοι το παραδεχονται οτι σε μια σχεση καλως η κακως οτι το σεξ παιζει ενα μεγαλο ρολο σε μια σχεση,στο αν ταιριαζεις σε αυτο.
η αρχική μας εργασία αφορά στην κατάρριψη των μύθων Τασούλη...

και η σεξουαλική επαφή σαν κυρίαρχος ρόλος στις σχέσεις δύο ανθρώπων, μας απέξειδε ότι είναι μύθος...

Γι' αυτό δεν έχουμε υγιείς σχέσεις ποτέ...Γι' αυτό δεν μπορούμε να κρατήσουμε με συνέπεια τον έρωτα για έναν άλλον άνθρωπο μέσα μας και περνάει και γίνεται εκείνος ασήμαντος και εμείς ψάχνουμε διαρκώς το ιδανικό μας...

Η μεγαλύτερη ηδονή είναι εκείνη που αφορά όλες μας τις αισθήσεις και όχι μόνο τα σεξουαλικά όργανα...Να μπορείς να λιώσεις στην αγκαλιά και να μην έχεις καμία άλλη ανάγκη, γιατί εκείνη την ώρα νιώθεις μόνο ενότητα...

Δεν είπε κανείς ποτέ ότι η σεξουαλική ένωση δύο ανθρώπων υπολείπεται από την σχέση τους...Αλλά δεν είναι αυτή που τους ενώνει...Να το θυμάσαι...

:x :x :x :x

Εικόνα

:-??
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γιατί απορείς μικρέ μου?

πότε καταρρίπτεται μέσα μας ένας μύθος?

όταν η διαιώνισή του δεν αποδεικνύεται πια μέσα στην ζωή μας!

δες λοιπόν γύρω σου...

ρίξε μια ματιά στους ερωτευμένους και παρακολούθησέ τους μέσα στον χρόνο...Ενώθηκαν σεξουαλικά, ταίριαξαν, αλλά οι ψυχές διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τις συμπεριέλαβε κανείς στο παιχνίδι....
και έτσι οι έρωτες έγιναν ανάμνηση και πολλές φορές και οδυνηρή...

Αν αναρωτηθείς τι φταίει, ποτέ δεν θα δεις ότι υπεύθυνη για τον χωρισμό ήταν η σεξουαλική ένωση...υπεύθυνη για τον χωρισμό είναι μόνο η αντίληψη που έχουμε γι' αυτήν την ενότητα...

Και έσονται οι δύο εις σάρκα μία....και άλλες αηδίες που έθρεψαν γενιές και γενιές...

Η σάρκα ποτέ δεν μπορεί να γίνει μία...γιατί η ύλη έχει την αναγκαιότητα πάντα να διαχωρίζεται σε δύο...

:x :x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Η σάρκα ποτέ δεν μπορεί να γίνει μία...γιατί η ύλη έχει την αναγκαιότητα πάντα να διαχωρίζεται σε δύο...
@};-

:x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:"Ο οργασμός εμφανίζεται όταν πρέπει να εμφανιστεί κι όχι όταν εκείνος ή εκείνη το θέλουν. "
Βίλχελμ Ράιχ @};- [/i]
@};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vaso έγραψε: Δεν είπε κανείς ποτέ ότι η σεξουαλική ένωση δύο ανθρώπων υπολείπεται από την σχέση τους...Αλλά δεν είναι αυτή που τους ενώνει...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :x
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Το μεγαλείο της αγάπης είναι στην ουσία ,στα απλά πράγματα..
Για μένα πάντα η ένωση της ψυχής ,που κάνει και τον έρωτα να μοιάζει θεϊκός ,σα να ενώνετε η γη και ο ουρανός.

Αλλά δεν βρίσκεται εύκολα αυτό.
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

"Ο οργασμός εμφανίζεται όταν πρέπει να εμφανιστεί κι όχι όταν εκείνος ή εκείνη το θέλουν. "
Βίλχελμ Ράιχ
Αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο εμπόδιο για τις γυναίκες κυρίως, στο να έρθουν σε οργασμό. Λέω στις γυναίκες κυρίως γιατί νομίζω πως περισσότερες γυναίκες έχουν τέτοιο πρόβλημα παρά άνδρες @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ρίξε μια ματιά στους ερωτευμένους και παρακολούθησέ τους μέσα στον χρόνο...Ενώθηκαν σεξουαλικά, ταίριαξαν, αλλά οι ψυχές διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τις συμπεριέλαβε κανείς στο παιχνίδι....
και έτσι οι έρωτες έγιναν ανάμνηση και πολλές φορές και οδυνηρή...

Αν αναρωτηθείς τι φταίει, ποτέ δεν θα δεις ότι υπεύθυνη για τον χωρισμό ήταν η σεξουαλική ένωση...υπεύθυνη για τον χωρισμό είναι μόνο η αντίληψη που έχουμε γι' αυτήν την ενότητα...

Και έσονται οι δύο εις σάρκα μία....και άλλες αηδίες που έθρεψαν γενιές και γενιές...

@};- :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Βασουλιτσα δεν λεω οτι με το σεξ δοκιμαζεις αν ταιριαζεις με το ταιρι σου επανω στην σχεση, αλλα σιγουρα ειναι ενα κοματι που παιζει μεγαλο ρολο απο την αποψη χημειας ερωτικης σωματικου επιπεδου θα λεγα.πχ η κοπελα μπορει να εκφραζεται πανω στο ερωτικο πολυ διαφορετικα απο οτι ο αντρας..αλλος πολυ εντονα,αλλος πολυ προστυχα,αλλος πολυ τρυφερα και αλλα πολλα ετσι ωστε να μην συγχρονιζονται σε αυτο που θελουν σωματικα παντα μιλαω και οχι εσωτερικα. @};-
Και πειτε μου οτι ποιος δεν θα απορησει με το ταιρι του αν κατσει μερες αρκετες η και μηνες χωρις να εχουνε κανει κατι ερωτικο στην αρχη μιας σχεσης :-?
Μεχρι και χωρισμος θα ερθει επειδη θα αναρωτηθει ο ενας απο τους δυο οτι κατι δεν παει καλα.
Παρολο που ειμαι του ρομαντικου δεν μπορω να το κατανοησω και σιγουρα και εγω θα αναρωτιομουνα με το ταιρι μου αν μου τυχαινε κατι τετοιο. :x

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”