Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?

Τι ζώδιο είστε?

Κριός
25
14%
Ταύρος
10
6%
Δίδυμοι
16
9%
Καρκίνος
24
13%
Λέων
16
9%
Παρθένος
9
5%
Ζυγός
18
10%
Σκορπιός
9
5%
Τοξότης
12
7%
Αιγόκερως
15
8%
Υδροχόος
15
8%
Ιχθείς
12
7%

Σύνολο ψήφων: 181

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Ναι αλλά αν τα γνωρίζεις όλα απ την αρχή,πως θα μπαίνεις στο μυστήριο της αλήθειας να μάθεις;

Ναι την τρώω την κρέμα μου,για όταν μεγαλώσω να έχω καλή πεθερά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Darksoul έγραψε:Ναι αλλά αν τα γνωρίζεις όλα απ την αρχή,πως θα μπαίνεις στο μυστήριο της αλήθειας να μάθεις;
το μυστήριο δεν το παρέχει ο άνδρας... Και ο ίδιος μυείται σ' αυτό... :x

το θηλυκό είναι η μητέρα...δεκτική, αφοσιωμένη, γεμάτη από το μυστήριο του κόσμου που πρόκειται να "επωάσει" μέσα της, τρυφερή, ευφάνταστη, πληθωρική, αναπαύεται στους νόμους της και τους φροντίζει με νομοτέλεια και σεβασμό. Ακολουθεί την τελετουργία και ανοίγει το ιερό της στον κόσμο για να του δώσει την εσώτερη μύηση της δημιουργίας.

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λεών »

Βασούλα μου μυστήριο αλήθειας εννοώ γενικά,όχι για άντρα ή για γυναίκα ...

Δεν είναι ωραίο να μαθαίνεις κάποιον άνθρωπο...;;;;

Αλλά αυτά τα ζώδια.....είναι μαρτυριάρικα.... @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα αυτό είπα...να γνωριζόμαστε με αλήθεια... :-D

έτσι κι αλλιώς η ψυχή ανιχνεύει, εμείς εκείνη την ώρα ανοίγουμε για να το επιτρέψουμε...
μια και συνήθως οι άνθρωποι κλείνονται μέσα στο μυστήριο και την επιτήδευση του χαρακτήρα τους...

αν το καλοσκεφτείς, το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι να προσπαθούμε! Είναι πιο εύκολο όταν ξέρεις να ανοίγεις και να επιτρέπεις...

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Λεών »

Όκ πάλι δεν μπορώ να σε πάω κόντρα....που θα πάει,θα το καταφέρω ......όταν μεγαλώσω χεχεχε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και για να μην ξεχνιόμαστε... :)) :)) :))

Ντάννυ τύπωσέ το να το δώσεις στον Νϊκο... :)) :)) :))

Αν, λοιπόν, ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα Καρκίνο θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή για να την κατακτήσει. Για να κατακτήσει μια τέτοια γυναίκα πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Για να κερδίσει όμως κανείς την εμπιστοσύνη της γυναίκας Καρκίνου δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα. Τα δώρα τη συγκινούν, αλλά δεν είναι αρκετά. Η γνωριμία πρέπει να κρατήσει αρκετό καιρό ώστε να προλάβει να παρουσιαστεί κάποια δυσκολία, και εκεί ο άντρας πρέπει να δείξει την ικανότητα του να τη βοηθήσει αποτελεσματικά.

Ένα κόλπο που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για την κατάκτηση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι η δημιουργία μιας τεχνητά δύσκολης κατάστασης, όπου ο ενδιαφερόμενος εμφανίζεται σαν ήρωας. Ακόμη κι αν αργότερα η γυναίκα Καρκίνος καταλάβει την αλήθεια, θα τον συγχωρήσει και θα το εκτιμήσει σαν μια επιπλέον απόδειξη αγάπης.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν μεγαλώσω χεχεχε

Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από Λεών »

:P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Danny έγραψε:Δεν παιζεις ... αλλά την τρώς ολη τη κρέμα σου!!! :)) :))
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
τι πιο όμορφο να γνωριζόμαστε με αλήθεια?
η επιτήδευση χαλάει όλη την μαγεία...
πολύ σωστά συμφωνώ :x :x :x
έτσι κι αλλιώς η ψυχή ανιχνεύει, εμείς εκείνη την ώρα ανοίγουμε για να το επιτρέψουμε...
μια και συνήθως οι άνθρωποι κλείνονται μέσα στο μυστήριο και την επιτήδευση του χαρακτήρα τους...

αν το καλοσκεφτείς, το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι να προσπαθούμε! Είναι πιο εύκολο όταν ξέρεις να ανοίγεις και να επιτρέπεις...
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Vaso έγραψε:μα αυτό είπα...να γνωριζόμαστε με αλήθεια... :-D

:x :x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Κώδικας: Επιλογή όλων

Αν, λοιπόν, ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα Καρκίνο θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή για να την κατακτήσει. Για να κατακτήσει μια τέτοια γυναίκα πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Για να κερδίσει όμως κανείς την εμπιστοσύνη της γυναίκας Καρκίνου δεν χρειάζονται λόγια [b]αλλά έργα. [/b]Τα δώρα τη συγκινούν, αλλά δεν είναι αρκετά. Η γνωριμία [b]πρέπει να κρατήσει αρκετό καιρό ώστε να προλάβει να παρουσιαστεί κάποια δυσκολία,[/b] και εκεί ο άντρας πρέπει να δείξει την ικανότητα του να τη βοηθήσει αποτελεσματικά. 

Ένα κόλπο που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για την κατάκτηση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι η δημιουργία μιας τεχνητά δύσκολης κατάστασης, όπου ο ενδιαφερόμενος εμφανίζεται σαν ήρωας. Ακόμη κι αν αργότερα η γυναίκα Καρκίνος καταλάβει την αλήθεια, θα τον συγχωρήσει και θα το εκτιμήσει σαν μια επιπλέον απόδειξη αγάπης. 
Πω, πω Βάσω μου, πόσο αλήθεια είναι όλο αυτό!

Απίστευτο! Έχω πάθει πλάκα!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε:και για να μην ξεχνιόμαστε... :)) :)) :))

Ντάννυ τύπωσέ το να το δώσεις στον Νϊκο... :)) :)) :))

Αν, λοιπόν, ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα Καρκίνο θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή για να την κατακτήσει. Για να κατακτήσει μια τέτοια γυναίκα πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Για να κερδίσει όμως κανείς την εμπιστοσύνη της γυναίκας Καρκίνου δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα. Τα δώρα τη συγκινούν, αλλά δεν είναι αρκετά. Η γνωριμία πρέπει να κρατήσει αρκετό καιρό ώστε να προλάβει να παρουσιαστεί κάποια δυσκολία, και εκεί ο άντρας πρέπει να δείξει την ικανότητα του να τη βοηθήσει αποτελεσματικά.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Η ιστορία της ζωης μου... :mrgreen:

Εικόνα
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

είπα να κάνω ένα βιαστικό πέρασμα, να δω τι γίνεται...

Εικόνα

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”