Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Εκτος και εάν ο σύντροφος τους είναι και αυτος ...καρκίνος!!!!Vaso έγραψε:παίζουν παιχνιδάκια με το σύντροφο τους που βγαίνει πάντα χαμένος,

Βασούλα ... που τα βρισκεις αυτα???
Αν βρεις και κανένα κάβουρα να κλαίει... θα πηδηχτω απ΄το παράθυρο!!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
λοιπόν Νταννιέλι...κοίτα πως συμβαίνει...
Ζητάω μέσα μου την πιο κατάλληλη εικόνα για να αποτυπώσω μια λέξη ή μια έννοια...Μετά βάζω τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο και τους δινω εντολή "αναζήτηση"...
Κι εκείνα μόνα τους με οδηγούν!

Ζητάω μέσα μου την πιο κατάλληλη εικόνα για να αποτυπώσω μια λέξη ή μια έννοια...Μετά βάζω τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο και τους δινω εντολή "αναζήτηση"...
Κι εκείνα μόνα τους με οδηγούν!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

κατανοήσεις τα συναισθήματά του και ότι για αυτόν παίζει πρωτεύοντα ρόλο το πώς αισθάνεται κάθε στιγμή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος ντροπαλός και με αρκετές ανασφάλειες, δείξε το ενδιαφέρον σου και πάρε περισσότερες πρωτοβουλίες για την εξέλιξη της γνωριμίας σας. Ο Καρκίνος δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα, όχι επειδή δεν το νιώθει, αλλά επειδή φοβάται την απόρριψη! Στο χέρι σου λοιπόν είναι να τον κάνεις να νιώσει σιγουριά. Είναι αρκετά δεμένος με την οικογένειά του - ιδιαίτερα με την μητέρα του - θέλει η γυναίκα να είναι τρυφερή, προστατευτική και να τον φροντίζει. Αν του προσφέρεις όλα αυτά, τότε σίγουρα θα τον έχεις για πάντα πλάι σου.

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Περιγραφεις τα μυστικά της επιτυχίας μου !!!Vaso έγραψε:Danny έγραψε:Εκτος και εάν ο σύντροφος τους είναι και αυτος ...καρκίνος!!
Ο άνδρας Καρκίνος είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και αναζητά μία γυναίκα με την οποία θα μπορεί να μοιραστεί στιγμές ρομαντικές, με πάθος και τρυφερότητα. Για να τον κερδίσεις πρέπει αρχικά να
κατανοήσεις τα συναισθήματά του και ότι για αυτόν παίζει πρωτεύοντα ρόλο το πώς αισθάνεται κάθε στιγμή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος ντροπαλός και με αρκετές ανασφάλειες, δείξε το ενδιαφέρον σου και πάρε περισσότερες πρωτοβουλίες για την εξέλιξη της γνωριμίας σας. Ο Καρκίνος δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα, όχι επειδή δεν το νιώθει, αλλά επειδή φοβάται την απόρριψη! Στο χέρι σου λοιπόν είναι να τον κάνεις να νιώσει σιγουριά. Είναι αρκετά δεμένος με την οικογένειά του - ιδιαίτερα με την μητέρα του - θέλει η γυναίκα να είναι τρυφερή, προστατευτική και να τον φροντίζει. Αν του προσφέρεις όλα αυτά, τότε σίγουρα θα τον έχεις για πάντα πλάι σου.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Darksoul έγραψε:Δεν παίζω...
έλα μωρέ μην θυμώνεις...
τι πιο όμορφο να γνωριζόμαστε με αλήθεια?
η επιτήδευση χαλάει όλη την μαγεία...