ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
μην ανησυχείτε...όποιος σας αγαπά με αλήθεια, σας έχει πάντα μαζί του! Και εσείς το ίδιο...
και είναι η αλήθεια του "ους ο θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω"...μια αλήθεια πέρα από την απόσταση, από οποιαδήποτε απόσταση!

και είναι η αλήθεια του "ους ο θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω"...μια αλήθεια πέρα από την απόσταση, από οποιαδήποτε απόσταση!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

εγω θα ερχομαι με το windsurf απο Λουτσα
..εκτος και πιασω απ ευθειας καναλι με τον αερα και κανω παρεα στον Κανταφι απο Λιβυη μερια

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ευχαριστώ Μαράκι μου!
Γιωργάκη μου σιγά μην σ' αφήσουμε να σε πάει το σύμπαν όπου θέλει...

Γιωργάκη μου σιγά μην σ' αφήσουμε να σε πάει το σύμπαν όπου θέλει...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Καλησπεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπέρα!!
Καλά να περάσετε στην όμορφη Σύρο!!!

Καλά να περάσετε στην όμορφη Σύρο!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι