Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
Αστα Ελενάκι μου...Χάσαμε την γείωση εντωμεταξύ!!
Γη = 25
Αέρας = 38
Νερό = 32
Φωτιά = 34
Χρειαζόμαστε μερικούς Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους!
ποιόν να προτιμήσεις από τους τρεις? άστα, κλάφτα!
Ταύρος
Όχι όσο καλοί φαίνονται. Τρώνε υπερβολικά και πίνουν επίσης παρά πολύ. Είναι επιρρεπείς στο καθετί, πολύ τεμπέληδες, αγαπούν τα χρήματα περισσότερο απο τους ανθρώπους, κάθονται στη μπανιέρα με τις ώρες, είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και την καλοπέραση, λένε πράγματα που δεν πιστεύουν, αργούν να κινηθούν και ποτέ δεν επιτρέπουν στους άλλους να ξέρουν τι τους συμβαίνει
Παρθένος
Είναι ιεροκριτες εκ φύσεως, αντικοινωνικοί, σχολαστικά εως εκνευριστικά καθαροί και τακτικοί και αντιπαθούν τους άλλους ανθρώπους. Ερωτεύονται απίθανα άτομα, είναι υποχόνδριοι, λεπτολόγοι με το φαγητό, παραπονιούνται για το τίποτα, ποτέ δεν κάνουν αρκετές διακοπές και ζουν για να δουλεύουν.
Αιγόκερως
Είναι παντογνώστες, βρίσκουν τις λύπες ασήμαντες, κρίνουν τους άλλους διαρκώς, φέρονται υπεροπτικά, με το ένα χέρι δίνουν και με το άλλο παίρνουν, ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους, είναι πάντα εύθικτοι, αμυντικοί και μιλούν αδιάκοπα με αυταρχικό και επικριτικό τόνο. Είναι αυταρχικοί, σοβινιστές και φαλλοκράτες, πιστεύουν στο στρατιωτικό νόμο και είναι φανατικοί ρατσιστές. Υποπτεύονται τα κίνητρα των άλλων και τους κρατούν σε απόσταση.
............
............
...........
ανοίξτε μου την πόρτα να φύγωωωωωωω

Γη = 25
Αέρας = 38
Νερό = 32
Φωτιά = 34
Χρειαζόμαστε μερικούς Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους!
ποιόν να προτιμήσεις από τους τρεις? άστα, κλάφτα!
Ταύρος
Όχι όσο καλοί φαίνονται. Τρώνε υπερβολικά και πίνουν επίσης παρά πολύ. Είναι επιρρεπείς στο καθετί, πολύ τεμπέληδες, αγαπούν τα χρήματα περισσότερο απο τους ανθρώπους, κάθονται στη μπανιέρα με τις ώρες, είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και την καλοπέραση, λένε πράγματα που δεν πιστεύουν, αργούν να κινηθούν και ποτέ δεν επιτρέπουν στους άλλους να ξέρουν τι τους συμβαίνει
Παρθένος
Είναι ιεροκριτες εκ φύσεως, αντικοινωνικοί, σχολαστικά εως εκνευριστικά καθαροί και τακτικοί και αντιπαθούν τους άλλους ανθρώπους. Ερωτεύονται απίθανα άτομα, είναι υποχόνδριοι, λεπτολόγοι με το φαγητό, παραπονιούνται για το τίποτα, ποτέ δεν κάνουν αρκετές διακοπές και ζουν για να δουλεύουν.
Αιγόκερως
Είναι παντογνώστες, βρίσκουν τις λύπες ασήμαντες, κρίνουν τους άλλους διαρκώς, φέρονται υπεροπτικά, με το ένα χέρι δίνουν και με το άλλο παίρνουν, ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους, είναι πάντα εύθικτοι, αμυντικοί και μιλούν αδιάκοπα με αυταρχικό και επικριτικό τόνο. Είναι αυταρχικοί, σοβινιστές και φαλλοκράτες, πιστεύουν στο στρατιωτικό νόμο και είναι φανατικοί ρατσιστές. Υποπτεύονται τα κίνητρα των άλλων και τους κρατούν σε απόσταση.
............
............
...........
ανοίξτε μου την πόρτα να φύγωωωωωωω
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Vaso έγραψε:
Ταύρος
έχω ωροσκόπο Ταύρο.... και πόσο αλήθεια...
Vaso έγραψε:Αστα Ελενάκι μου...Χάσαμε την γείωση εντωμεταξύ!!![]()
Γη = 25
Αέρας = 38
Νερό = 32
Φωτιά = 34
Έχω έναν σκυλάκο, την γάτα του γείτονα και τρία κοκόρια που είναι Ταύροι. Να τα γράψω στο forum και να ψηφίσω γι'αυτά? Βλέπεις, δεν ξέρουν από ίντερνετ
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Eπειγόντως πρέπει να γειωθούμε...
αμολύστε τους ταύρους!

και τους αιγόκερους

αμολύστε τους ταύρους!
και τους αιγόκερους

Το εντόπισα και στην ομαδική μας αποστολή!

ετσι γλωσσού από μικρή εεε???ΙΩΑΝΝΑ έγραψε: Νίκο νομίζω εσύ είσαι λιονταρόπουλο ,για έλα γρήγορα να ψηφίσειςμε την ευκαιρία να σας δείξω και την καινούρια μου φωτό γιατί αυτή που βρήκε η Βασούλα ήταν όταν όταν ήμουνα μικρούλα
![]()
![]()
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!