Vaso έγραψε:οτιδήποτε μέσα σου είναι αρμονικό, έχει συνδεθεί με την συμπαντική αρμονία, Τασούλη...έτσι, γιατί όχι και με την φωνή των αγγέλων τελικά?
Είναι μια συγκεκριμένη αρμονία που κάνει την ψυχή μου να πάλλεται και δεν έχει καμία σχέση με τις φυσικές μου προτιμήσεις σε μουσική ή σε στίχο που προάγουν κυρίως τις συγκινήσεις των ανθρώπων.
Ενώ, από την φυσική οπτική, δεν έχω ιδέα από μουσική, μέσα μου αναγνωρίζω τον ήχο του σύμπαντος τελείως καθαρά και νιώθω σαν μια νότα μέσα στην απέραντη συμπαντική αρμονία.
΄Ετσι διακρίνω τις παραφωνίες κάθε νότας μιας μουσικής, που στον φυσικό μας κόσμο μπορει΄να θεωρείται αριστουργημα...
Και ενώ μπορεί ανθρώπινα να μου αρέσει, δεν μπορώ να ακουσω οτιδήποτε δεν εναρμονίζεται με το σύμπαν μέσα μου!
πολύ όμορφα τα κομάτια σας ευχαριστούμε
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.