Καλή διασκέδαση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Ελατεεεεε............ολοι χωραμεεεεεεεε!!!!!!!Και το σαββατο θα ερθει η κοπελα που καθαριζει....χαμπαρι δεν θα παρουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Emmanouela έγραψε:Ελατεεεεε............ολοι χωραμεεεεεεεε!!!!!!!Και το σαββατο θα ερθει η κοπελα που καθαριζει....χαμπαρι δεν θα παρουν!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
-
Valia
όλα θα τα μαρτυρήσω στον γιατρούληEmmanouela έγραψε:Μα ναι.....10 υπεροχες μερες...θα αναβουμε ολα τα φωτα....θα αναβουμε τα air condition στο full....θα παραγγελνουμε σουβλακια...κρασια....co boys.....τηλεφωνα στη γιαγια για τη μυστικη συνταγη του μουσακα....που χρειαζεται κανα 2ωρο γραψιμο...κλπ..κλπ!!!!!!
Πωωωωωωωωω.......τελειααααααααααα!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valia έγραψε:όλα θα τα μαρτυρήσω στον γιατρούληEmmanouela έγραψε:Μα ναι.....10 υπεροχες μερες...θα αναβουμε ολα τα φωτα....θα αναβουμε τα air condition στο full....θα παραγγελνουμε σουβλακια...κρασια....co boys.....τηλεφωνα στη γιαγια για τη μυστικη συνταγη του μουσακα....που χρειαζεται κανα 2ωρο γραψιμο...κλπ..κλπ!!!!!!
Πωωωωωωωωω.......τελειααααααααααα!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(λες να το εκτιμήσει και να μου κάνει καμιά καλύτερη τιμή??)
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
- Alexandros
Καλησπέρα σε όλους 
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;