Εχεις φάει κόλημα με αυτήν την σιλουέτα βρέ
θα το καταφέρεις και αυτό με υπομονή και κυρίως με αγάπη πρός τον εαυτό σου (για την καλή διατροφή δεν λέω γιατί αυτό είναι αυτονόητο )
Να κανω και ενα καλοπροαιρετο σχολιο,εδω και 2 εβδομαδες εχεις κανει μεγαλα βηματα εχω μια αισθηση
είναι από της πολλές τηγανιές
αυτός είναι ο στόχος μου ,βήμα-βήμα και μέρα με την μέρα να έρχομαι όλο και πιό κοντά στον αληθινό μου εαυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΙΩΑΝΝΑ την 10 Οκτ 2010 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
^tasoulis^ έγραψε:
Ιωαννουλα και αυτος ενας στοχος ειναι η σιλουετα
θα τους βρείς τους στόχους σου σιγά σιγά ,ειδικά τώρα με το 3α θα σου χτηπάνε μόνα τους την πόρτα
έχε μυαλό και καρδιά πάντα σε on line σύνδεση με τον ανώτερο ;)
Τασούλη το τηγάνι τρωμε στο κεφάλι ......
Δεν μαγειρευουμε.......
Μαλλον πεινάς......
έλα ρε Μαργαριτάκι τον βρήκες μικρό και τον πειράζεις
μην παίζεις με τον πόνο του είναι σε δίαιτα
Μετα τον 3α την έκοψα την διαιτα ........ ;) και πεταξα απο πάνω μου μαζι με τα βάρη που κρατουσα και πολλά κιλά ;)
Τις τηγανιες ...οχι δεν τις κόβω .......εχω ακόμα .......!
margot έγραψε:
Μετα τον 3α την έκοψα την διαιτα ........ ;) και πεταξα απο πάνω μου μαζι με τα βάρη που κρατουσα και πολλά κιλά ;)
Τις τηγανιες ...οχι δεν τις κόβω .......εχω ακόμα .......!
Τασουλη .......
πόσο συμφωνώ μαζί σου Μαργαριτάκι μου
με το 3α και εγώ πολλά βάρη ξεφορτώθηκα από πάνω μου,και πόσα ακόμα έχω ..........
της τηγανιές όχι δεν της κόβουμε τώρα που της συνηθίσαμε ,μας είναι χρήσιμες
Δεν ξέρω βρέ Σοφάκι ,πολλές φορές παίρνω επιγνώσεις και απαντήσεις σε άσχετες στιγμές ,άλλες της παίρνω όταν κάνω διαλογισμό η αυτοθεραπεία ,και πολλές φορές της νιώθω σαν τηγανιές η σαν γροθιά στο στομάχι.σημασία για μένα έχει ότι παίρνω αυτές της επιγνώσεις ωστε να προχωρίσω όσο το δυνατόν πιό συνειδητά στο δρόμο μου ;)