θελω να ευχαριστησω και γω τα παιδια χτες στο 3α περασαμε υπεροχα και ειδιαιτερα την Βασω και τη Εμμα που μας προσεφεραν απλωχερα αυτη την απιστευτη εμπειρια...γεματη φως και αγαπη
καλορίζικο και καλοδούλευτο το 3α Ελενάκι
μπερδέυτικα και αντί να βάλω το απλό ερωτιματικό του πληκτρολόγιου ,έβαλα το αποριμένω emoticons
εγώ μετράω μέρες για το 3β,την παρασκευή ξεκινάμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΙΩΑΝΝΑ την 10 Οκτ 2010 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Τασούλη , Ελενάκι , Βιβή ,
πολύ χαίρομαι για το βαθμό
και σας εύχομαι καλή συνέχεια
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
καλορίζικο και καλοδούλευτο το 3α Ελενάκι
μπερδέυτικα και αντί να βάλω το απλό ερωτιματικό του πληκτρολόγιου ,έβαλα το αποριμένω emoticons
εγώ μετράω μέρες για το 3β,την παρασκευή ξεκινάμε
Χα χα!!!!
Κι είχα προετοιμαστεί για αντιπαράθεση...
Φιλιά καλή μου κι ευχαριστώ !
Καλή δουλειά με το 3Β, χαίρομαι για σένα. Καλή αρχή την Παρασκευή και καλή συνέχεια!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
^tasoulis^ έγραψε:Aντε με το καλο Ιωαννουλα ο 3β Βαθμος
Ευχαριστώ πολύ αν και μυρίζομαι μεγαλύτερες τηγανιές από το 3α
από τη μία χαίρομαι απίστευτα γιατί το θέλω και από την άλλη λέω ο ΘΕΟΣ βοηθός [-o< και ο ανώτερος παραμάσχαλα ,παντού και πάντα μαζί μου
άντε καλές τηγα........ε καλορίζικος ήθελα να πώ ο 3α
Δεν πειραζει ιωαννουλα ολα για καλο γινονται,αν και τα τηγανητα δεν κανουν καλο στην σιλουετα..τα συγκεκριμενα κανουν αλλο καλο
Να κανω και ενα καλοπροαιρετο σχολιο,εδω και 2 εβδομαδες εχεις κανει μεγαλα βηματα εχω μια αισθηση