DVD - VIDEO
Μία τρυφερή ιστορία
http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU
Γινόμαστε μάρτυρες μιας ιστορίας αγάπης που εκτυλίχθηκε κάπου στο παρελθόν και που ένας καλοκάγαθος γεροντάκος τη διηγείται σε μια εξίσου συμπαθητική γηραιά κυρία την κάποτε εκρηκτική ξανθιά Gena Rowlands. Η ταινία είναι μεταφορά του best-seller του Nicholas Sparks, ο οποίος έγραψε το βιβλίο έχοντας στο νου του τους νεανικούς έρωτες και την ιδέα της επανένωσης. «Κάποια στιγμή, κοιτάς πίσω και αναρωτιέσαι, τι θα γινόταν αν...;» και αυτή ακριβώς την ιδέα διαπραγματεύεται με ευαισθησία και αληθοφάνεια.

http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU
Γινόμαστε μάρτυρες μιας ιστορίας αγάπης που εκτυλίχθηκε κάπου στο παρελθόν και που ένας καλοκάγαθος γεροντάκος τη διηγείται σε μια εξίσου συμπαθητική γηραιά κυρία την κάποτε εκρηκτική ξανθιά Gena Rowlands. Η ταινία είναι μεταφορά του best-seller του Nicholas Sparks, ο οποίος έγραψε το βιβλίο έχοντας στο νου του τους νεανικούς έρωτες και την ιδέα της επανένωσης. «Κάποια στιγμή, κοιτάς πίσω και αναρωτιέσαι, τι θα γινόταν αν...;» και αυτή ακριβώς την ιδέα διαπραγματεύεται με ευαισθησία και αληθοφάνεια.

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Tί να πω? Δίνει μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους...
ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ
THE BLIND SIDE
του Τζον Λι Χάνκοκ
με τους Σάντρα Μπούλοκ, Κάθι Μπέιτς, Τιμ Μακ Γκρόου, Κουίντον ’αρον
Υπόθεση: Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Michael Lewis, «The Blind Side: Εξέλιξη του παιχνιδιού". Το ανατρεπτικό και καταπληκτικό ταξίδι ενός άστεγου εφήβου που βρίσκει σπίτι, αγάπη και οικογένεια και καταφέρνει να αναδεχθεί σε αστέρι του μπέιζμπολ.

ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ
THE BLIND SIDE
του Τζον Λι Χάνκοκ
με τους Σάντρα Μπούλοκ, Κάθι Μπέιτς, Τιμ Μακ Γκρόου, Κουίντον ’αρον
Υπόθεση: Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Michael Lewis, «The Blind Side: Εξέλιξη του παιχνιδιού". Το ανατρεπτικό και καταπληκτικό ταξίδι ενός άστεγου εφήβου που βρίσκει σπίτι, αγάπη και οικογένεια και καταφέρνει να αναδεχθεί σε αστέρι του μπέιζμπολ.

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Για όσους έχουν ζήσει μία σχέση εξάρτησης, αυτοκαταστροφική και πέρα για πέρα κουραστική, αυτή η ταινία θα έχει πολλά να τους πει. Γενικά είναι η ζωή του Arthur Rimbaud και η σχέση του με τον δάσκαλό του, Paul Verlaine. Την είχα βρει πολύ συγκινητική και σίγουρα την προτείνω σε όλους!

Total Eclipse!
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Ελένη πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να κατεβάζεις ταινίες?? 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Χρησιμοποιώ το μΤorrent (http://www.utorrent.com/), είναι πολύ καλό!ANGELS ON EARTH έγραψε:Ελένη πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να κατεβάζεις ταινίες??

Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Ευχαριστώ!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι