Αγαπώ πολύ την πρώτη μου δασκάλα στο ρέικι γιατί με άφησε ελεύθερη και αυτό είναι σημαντικό στον δρόμο μας...
Δεν χρειαζόμαστε "γκουρού" αλλά ανθρώπους να μας δώσουν αυτό που χρειαζόμαστε και μετά να μας ελευθερώσουν. Η εσωτερική επαφή με τον Εαυτό μας, δεν χωρά, βλέπεις, πολλούς!
Αυτό που με τράβηξε στο ρέικι ήταν κυρίως η ανεξαρτησία της διαδρομής που προσέφερε...
Αυτό που θεώρησα στην αρχή "έλλειψη" ήταν το καλύτερο για τον δικό μου δρόμο, γιατί κάλυψα την έλλειψη αυτήν από την εσωτερική μου πηγή.
Το να γνωρίσεις την "ασθένειά" σου από μέσα, σε κάνει να ανακαλύπτεις συνεχώς νέους δρόμους "θεραπείας"...
Μέχρι του σημείου να βιώσεις την εσωτερική ειρήνη, υπάρχουν πολλές δύσκολες διαδρομές, μα αν αυτή είναι η πρόθεσή σου, τότε η αφοσίωση σ' αυτήν την πρόθεση μετατρέπει την δυσκολία σε γνώση!
Η εμπειρία μου με την "θεραπεία" ήταν το πιο όμορφο στάδιο αυτογνωσίας μου. Αυτή η στιγμή που ανοίγεις στον θεό και έχεις ευγνωμοσύνη για αυτό που σου αποκαλύπτεται, δεν αντικαθίσταται από καμια περιορισμένη ανάγκη της προσωπικότητας.
Το πιο σημαντικό που ανακάλυψα, είναι η κατεύθυνση...Να ξέρεις που πας και γιατί...
Τότε αφήνεις την Ζωή να σου αποκαλυφτεί, χωρίς να την πιέζεις να αποκαλυφτεί με τον τρόπο που σε βολεύει...