Στα περισοτερα ανεκδοτα υπαρχει κατι παραλογο,γιαυτο λεγονται και ανεκδοτα αλλιως θα τα λεγαμε αληθινες ιστοριες τρελας και παραλογου.
περι ορεξεος τελος παντων απορω γιατι τα παιρνουμε σοβαρα.
Ας γραψω και εγω κανενα.
Κάποιος κύριος ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης επισκέπτεται τον ψυχίατρο.
Ασθενής : Γιατρέ μου έχω μεγάλο πρόβλημα, όταν κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου δεν μπορώ να κρατηθώ πάνω απο 3 λεπτά.
Γιατρός : Πόσο καιρό αντιμετωπίζετε το πρόβλημα αυτό;
Ασθενής : Απο τότε που παντρευτήκαμε
Γιατρός : Είχατε ποτέ πετύχει ποτέ να κρατηθείτε περισσότερο, στα τόσα χρόνια που είσαστε παντρεμένος;
Ασθενής : Μία φορά μονάχα είχα κρατηθεί 1 ώρα και 3 λεπτά.
Γιατρός : Μμμμμμ, 1 ώρα και 3 λεπτά είπατε; Πότε συνέβη αυτό;
Ασθενής : Το φθινόπωρο φέτος, που άλλαξε η ώρα σε χειμερινή...
Μια γριά καθόταν στην πολυθρόνα της και κουνιόταν, περιμένοντας να περάσουν και οι τελευταίες μέρες της ζωής της, όταν ξαφνικά εμφανίζεται η καλή νεράιδα μπροστά της.
"Είμαι η καλή νεράιδα," της λέει. "Μπορώ να σου εκπληρώσω τρεις επιθυμίες". Το σκέφτεται η γριά, και της λέει, "για αρχή θέλω να με κάνεις νέα και όμορφη". Οπότε με μια κίνηση του μαγικού της ραβδιού, η νεράιδα μεταμορφώνει τη γριά σε πανέμορφο κορίτσι 20 χρονών.
Τα χάνει η γριά που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν την πίστευε. Σκέφτεται λίγο και μετά λέει, "θέλω να με κάνεις πολύ πλούσια". Οπότε με μια ακόμα κίνηση του μαγικού της ραβδιού, η καλύβα της γριάς μεταμορφώνεται σε παλάτι, με κήπους, πισίνα, υπηρετικό προσωπικό κλπ.
"Ποιά είναι η τρίτη σου επιθυμία;" ρωτά η νεράιδα.
Το σκέφτεται η γριά, και μετά από λίγο της λέει: "θέλω να μου μεταμορφώσεις το γάτο μου σε όμορφο πρίγκηπα". Έτσι λοιπόν η νεράιδα μεταμορφώνει το γάτο της σ' έναν πανέμορφο πρίγκηπα κι εξαφανίζεται. Η γριά ρίχνει μια ματιά στον πρίγκηπα και της κόβονται τα γόνατα από την ομορφιά του. Εκείνος την πιάνει από τη μέση και την παίρνει στην πίστα και αρχίζουν να χορεύουν το βαλς που έπαιζε η ορχήστρα. Καθώς λοιπόν χόρευαν, και τα σάλια της γριάς έτρεχαν από τη λαχτάρα να βρεθεί στο κρεβάτι με τον πρίγκηπα, εκείνος σκύβει στο αυτί της και της λέει: "ωραία δε θα ήταν τώρα αν δε με είχες ευνουχίσει;"