ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

margot έγραψε:
Και ειναι η Αληθεια....... @};- @};-
Αρκει να γνωριζεις τι πραγματικα θέλεις ......... ;) Να κατανοεις τι ακριβως ζητας............ :D και αν αυτο που σου ερχεται ειναι κάτι που αληθινα θελεις .....θα ειναι πάντα μέσα σου να σε γεμιζει με αρμονία @};- .........αν οχι ζησε την εμπειρια και προχωρα παρακατω χωρις γιατι ................ :x :x
Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι "Κυνήγα και θα λάβεις" ή "Πάλεψε και θα λάβεις" ή κάτι τέτοιο. :-?

Ίσως να είναι και πιο απλά τα πράγματα... Ίσως να τα κάνουμε εμείς περίπλοκα.
Μέχρι και σήμερα πίστευα πως ότι καλό μου έχει συμβεί πρέπει να το έχω πληρώσει με κάτι εξίσου ή και μεγαλύτερο κακό.

Μακάρι να έχεις δίκιο ψυχή :-D

Σήμερα νομίζω πιστεύω κάτι άλλο. Και αυτό ΘΕΛΩ να πιστεύω :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αυτον τον φοβο τον ειχα και εγω μολις μου γινοταν κατι καλο ελεγα,κοιτα να δεις οτι κατι αλλο θα με χαλασει για να ερθω στα ισια μου,ειτε ηταν οικονομικο,υγειας κτλ.
Και κατα περιεργο τροπο επαληθευοταν αυτος ο φοβος..
Οταν ειχα ανοιξει το μαγαζι πριν καιρο μολις αρχισε και εστρωνε,δεν περασε ενας μηνας και αρωστησε ο πατερας με καρκινο. :?
Αν και νομιζω οτι πλεον αλλαξε αυτο στην ζωη μου.. :x

Να ζητας απο τα αγγελουδια που μας ακουνε και ολο και καποιο χατηρι μας κανουνε :D >:d<
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

^tasoulis^ έγραψε:Να ζητας απο τα αγγελουδια που μας ακουνε και ολο και καποιο χατηρι μας κανουνε :D >:d<
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Σωστός!!! :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ίσως να είναι και πιο απλά τα πράγματα... Ίσως να τα κάνουμε εμείς περίπλοκα.
Μέχρι και σήμερα πίστευα πως ότι καλό μου έχει συμβεί πρέπει να το έχω πληρώσει με κάτι εξίσου ή και μεγαλύτερο κακό.
Οχι βρέ Σοφάκι δεν πιστέυω πώς τα πράγματα είναι τόσο περίπλοκα ,εμείς τα κάνουμε γιατί δεν έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό ;)
περίπλοκα μας τα έχουν μάθει :-(
Αν παρατηρίσεις τους ανθρώπους γύρω σου ,θα καταλάβεις ότι συνέχεια ζούμε μέσα στο φόβο ,και στην ανασφάλεια ,και ότι "κακό "μας συμβαίνει το βλέπουμε σαν τημωρία.
Αυτό που θεωρείς το μεγαλύτερο κακό μπορεί να έγεινε για κάποιο λόγο ,για να μάθεις κάτι ίσως ....σκέψεις κάνω μόνο .....
Ισώς αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι η οπτική που βλέπουμε τα πράγματα ,η της καταστάσεις που μας συμβαίνουν ,και να δούμε τι μπορεί να κερδίσουμε από όλα αυτά @};-

:x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αχ, γελάσαμε πάλι σήμερα, σε καλό να μας βγει... @};-

Με αυτό μεγαλώσαμε παιδάκια...προγραμματιστήκαμε για τα καλά έτσι ώστε το χαμόγελο, το γέλιο και η χαρά να αντισταθμίζονται πάντα με τον φόβο και την αγωνία...
Σαν να μην αξίζουμε το γέλιο και την χαρά και να είναι στην ζωή μας μόνο σαν στιγμές όασης μέσα στην έρημο της ζωής...

Ο προγραμματισμός όμως μας κάνει κι άλλα...Μας κάνει εγωιστές, φιλόδοξους, επικριτικούς, διαχωριστικούς, εμμονικούς, άρπαγες, ασεβείς, αγνώμονες, βλαβερούς, κόλακες, απορριπτικούς…

Μας κάνει να απαιτούμε αυτό που θέλουμε και να μην δίνουμε σημασία σ' αυτό που μας δίνεται, έτσι ώστε να λαμβάνουμε με όρους...ακόμα και την αγάπη!

Μας κάνει να δεχόμαστε την ζωή από την πλευρά της ήττας και να νιώθουμε πάντα ηττημένοι, λογοκρίνοντας τις νίκες μας!

Τον πατέρα μου τον αγαπούσα πολύ! ΄Ηταν τρυφερός και προστατευτικός…
΄Όταν πέθανε από καρκίνο, έχασα τον κόσμο…΄Αργησα πολύ να καταλάβω ότι αυτός ο θάνατος ήταν για μένα η Αρχή της Ζωής Μου!
Το να αναλάβουμε την ευθύνη της Ζωής Μας είναι ένα δύσκολο κατόρθωμα που απαιτεί να αντέχουμε την ελευθερία Μας σαν ανθρώπινες υπάρξεις και όχι σαν εξαρτημένα παιδιά…
Κατάλαβα τι σημαίνει «ο θεός βοηθά, όταν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας»…Οι προκλήσεις μας είναι τα δώρα που μας δίνονται για να βρούμε την κατεύθυνσή μας, τα σημάδια που θεωρούμε τιμωρία, είναι οι όροι που βάζουμε για να φέρουμε την ζωή στα μέτρα μας. Τα σενάρια που κάνει ο νους μας είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται ο αυτό-περιορισμός μας…

Η Ζωή είναι απλή, όταν δεν προγραμματίζεται να είναι «καλή»...Ο άνθρωπος είναι ένα φυσικό ζώο, που προγραμματίζεται να γίνει άνθρωπος, χάνοντας την αυθεντικότητά του! Γέμισε ο Κόσμος μας με ασθένειες και περιθωριακά όνειρα!

Κατεύθυνση δεν έχουμε!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Κατάλαβα τι σημαίνει «ο θεός βοηθά, όταν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας»…Οι προκλήσεις μας είναι τα δώρα που μας δίνονται για να βρούμε την κατεύθυνσή μας, τα σημάδια που θεωρούμε τιμωρία, είναι οι όροι που βάζουμε για να φέρουμε την ζωή στα μέτρα μας. Τα σενάρια που κάνει ο νους μας είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται ο αυτό-περιορισμός μας…

Η Ζωή είναι απλή, όταν δεν προγραμματίζεται να είναι «καλή»...Ο άνθρωπος είναι ένα φυσικό ζώο, που προγραμματίζεται να γίνει άνθρωπος, χάνοντας την αυθεντικότητά του! Γέμισε ο Κόσμος μας με ασθένειες και περιθωριακά όνειρα!
:x :x :x >:d< >:d< >:d<

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

:x O:-) >:d<
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

:x @};- >:d<
Εικόνα
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μας κάνει να απαιτούμε αυτό που θέλουμε και να μην δίνουμε σημασία σ' αυτό που μας δίνεται, έτσι ώστε να λαμβάνουμε με όρους...ακόμα και την αγάπη!
:x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Vaso έγραψε: Μας κάνει να απαιτούμε αυτό που θέλουμε* και να μην δίνουμε σημασία σ' αυτό που μας δίνεται, έτσι ώστε να λαμβάνουμε με όρους...ακόμα και την αγάπη!
*ή χρειαζόμαστε
^:)^ ^:)^ ^:)^ :-(

Και να πω ότι δεν το ήξερα... Το ήξερα... Πως να το διορθώσω δεν ήξερα. Αλλά είναι και αυτό στην πορεία του... Έρχεται...

Πολύ ωραίο το κείμενο ψυχή... Thanks for sharing, again ^_^
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω πολύ μου αρέσουν αυτά που γράφεις!! @};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Θέλω να πλακώσω τον υπέυθυνο μου :mad:
δεν του δίνω αφορμές σε θέματα δουλειάς και μου κάνει πόλεμο σε προσωπικό επίπεδο :mad:
έχω προσπαθήσει πόσες φορές να μιλήσω ήρεμα μαζί του αλλά είναι σαν να μιλάω σε ντουβάρι γμτ,και δεν είμαι η μόνη κοπέλα στο μαγαζί που έχει αυτό το πρόβλημα ,σχεδόν όλες θέλουμε να τον πλακώσουμε.
Επειδή αυτός είναι δυστυχισμένος ,μας κάνει τη ζωή μαρτύριο :mad:
τέρμα πιά η διπλοματία και οι ήρεμες κουβεντούλες ,ήρθε η ώρα να βάλω τα όρια μου και να τον βάλω στη θέση του.

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Iωαννούλα, στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας, που είχα κι εγώ μέσα μου διάφορα συναισθήματα και κυρίως θυμό, όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση εξουσίας μαζί μου, μου φαίνονταν εχθρικοί...Και επειδή δεν μάσαγα καθόλου, ούτε είχα ανάγκη την εργασία μου τόσο πολύ τότε, πάντα κάθε μας κουβέντα κατέληγε σε πόλεμο, γιατί ακριβώς τους την έλεγα, νομίζοντας ότι έτσι βάζω τα όριά μου. Αν με ρώταγες εκείνη την εποχή, πάντα εκείνοι με έβγαζαν από τα όρια μου και ήταν οι "κακοί" της υπόθεσης, ενώ εγώ αντίθετα ήμουν ένα ευγενικό πλάσμα, που έκανα το καλύτερο!

Βέβαια ήμουν βαθιά νυχτωμένη, όσον αφορά τις σχέσεις μου με την εξουσία γενικά και πόσο είχα ανάγκη την εσωτερική μου ελευθερία για να μπορώ να είμαι καλά.

Στην πορεία και μέσα από την ελευθέρωση των δικών μου συναισθημάτων και την αποδοχή όσων περιείχα, το θεμα με τους προϊσταμένους πήγαινε σαφώς καλύτερα, αλλά δεν είχε θεραπευτεί αυτό το μέρος μου, που αντιδρούσε βίαια πολλές φορές, ειρωνικά και επικριτικά προς πάσα κατεύθυνση...

Ο δάσκαλος μου σε ένα καίριο σημείο της διδασκαλίας μας, μου είπε να επικεντρώνομαι στο θείο μέρος κάθε ανθρώπου, όπως και να ήταν αυτός για την δική μου κοινωνική αντίληψη και να συνδιαλέγομαι με αυτό το μέρος τους, παραβλέποντας τα "προσωπεία" τους!

Πραγματικά, άρχισα να το εφαρμόζω και έβλεπα πως τελικά κανείς δεν ήθελε το κακό μου. Αυτός που ήθελε το κακό μου ήταν η προσωπικότητά μου και ο χαρακτήρας της, που τότε προσπαθούσα να "αποχαρακτηρίσω"...
Στην πορεία αυτής της άσκησης, και για τρεις συνεχόμενες ημέρες, η προσπάθεια μου συμπληρώθηκε και με μία οραματική κατάσταση που ήταν οφθαλμοφανής και στα φυσικά μου μάτια...
Για τρεις ολόκληρες ημέρές έβλεπα σε κάθε άνθρωπο ένα χρυσό φως, μια Παρουσία φωτεινή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ψυχή μου να νιώθει Αγάπη για κάθε άνθρωπο, όπως και να ήταν...

Μέσα σ' αυτήν την Αγάπη, μπορούσα να εκφράζω όλα τα όμορφα αισθήματα μιας ανθρώπινης ύπαρξης, και οι άλλοι ελάμβαναν το "μήνυμά" μου και έτσι μπορούσαν να λυθούν τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ποτέ ξανά δεν ένιωσα "αδικημένη" και "ανεπαρκής" από κανέναν άνθρωπο, ότι και να μου έλεγε, γιατί στο βαθύτερο επίπεδο υπήρχε αγάπη και ουτε ένα στίγμα φόβου....

Δεν ήταν και δεν είναι όλες οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ομαλές, αυτό όμως που "κατάκτησα" είναι να δέχομαι τις προσωπικότητες των ανθρώπων και να τις κατανοώ και αυτό μου έφερε μια απεριόριστη ελευθερία μέσα μου, αγάπης και συγχώρεσης, ώστε να μην βρίσκουν χώρο τα συναισθήματα μου να απωθούνται και να μαζεύονται σε εμμονή από λανθασμένες πεποιθήσεις για την φυσική μας Ζωή...

Σε όλη μας την Ζωή θα έχουμε σχέσεις με ανθρώπους που πιθανώς θα μας απορρίψουν και θα γίνουν επιθετικοί, αλλά αν αφήσουμε αυτές τις καταστάσεις να είναι δικές τους, χωρίς να εξαρτηθούμε από την ανάγκη μας να είμαστε σημαντικοί για όλους, και να το επιδιώκουμε μέσα από άμυντικούς μηχανισμούς της προσωπικότητας μας, αν καταρρίψουμε την ανάγκη μας να επιβληθούμε και να νιώσουμε ασφαλείς από την αποδοχή τους, τότε όλα θα είναι αρμονικά μέσα μας και κυρίως δεν έχουμε συναισθήματα εκδίκησης για κάθε άνθρωπο που δεν μας αποδέχεται, γιατί οι λόγοι της μη-αποδοχής είναι μόνο δικοί του και όχι δικοί μας!

Το κυριότερο βέβαια σ' αυτήν την εργασία, είναι να μην εφησυχάσουμε με την δική μας προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της, αλλά να νιώσουμε την Παρουσία μέσα μας και την καθοδήγησή της. Δεν είναι μέρος της εργασίας μας η λύπηση για τους άλλους. Δεν τους αξίζει η λύπηση και αυτό είναι μια λανθασμένη κατεύθυνση της προσωπικότητάς μας. Δεν είναι αυτοί έτσι και εμείς αλλιώς...
Αν δεχθούμε ότι η πλάνη και η ψευδαίσθηση που μας βάζουν τα συναισθήματά μας να ακολουθούμε, σε σχέση με τις προσωπικότητές μας και τις εσωτερικές μας συγκρούσεις, δεν είναι η αλήθεια της δικής μας ύπαρξης, τότε θα γίνουμε βαθιά Ανθρώπινοι...
Και νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος κάθε ανθρώπου!

:x :x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ομορφα :-D :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Και για εμένα χρήσιμο το κείμενό σου Βασούλα. Πολλά τα σημεία που χρειάζεται να εφαρμόσω! :x >:d<

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”