Η εκπαιδευση στο Ρεικι απαιτει και γενεαλογικο δεντρο?
Συντονιστής: Vasoula
Η εκπαιδευση στο Ρεικι απαιτει και γενεαλογικο δεντρο?
Διαβασα οτι δεν φτανει μονο το πιστοποιητικο, για να αναγνωριζεται οτι εχεις παρει καποιο βαθμο...
η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
τι δηλ πρέπει να πάς και στο πανεπιστήμιο
σημασία δεν έχουν τα χαρτιά αλλά η εσωτερική εργασία που κάνουμε μέσω του ρέικι.
τι να το κάνω το χαρτί και της πιστοποιήσεις ,να πουλάω μούρη ,να κοιτάξτε με έχω και μάστερ στο ρέικι
αυτό που έχει σημασία για μένα ( γνώμη μου πάντα ) είναι να μπορώ να γίνω ο δάσκαλος του εαυτού μου και να ζώ συνηδητά ,όλα τα τα άλλα είναι περικοκλάδες που λέει και η Βασούλα.

σημασία δεν έχουν τα χαρτιά αλλά η εσωτερική εργασία που κάνουμε μέσω του ρέικι.
τι να το κάνω το χαρτί και της πιστοποιήσεις ,να πουλάω μούρη ,να κοιτάξτε με έχω και μάστερ στο ρέικι

αυτό που έχει σημασία για μένα ( γνώμη μου πάντα ) είναι να μπορώ να γίνω ο δάσκαλος του εαυτού μου και να ζώ συνηδητά ,όλα τα τα άλλα είναι περικοκλάδες που λέει και η Βασούλα.

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Re: Η εκπαιδευση στο Ρεικι απαιτει και γενεαλογικο δεντρο?
το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?Γνωθι σαυτον έγραψε:Διαβασα οτι δεν φτανει μονο το πιστοποιητικο, για να αναγνωριζεται οτι εχεις παρει καποιο βαθμο...

Φίλε Γνώθι σαυτόν, καλά κάνεις και μας ενημερώνεις για τα ευτράπελα στον κόσμο του ρέικι...
Σε λίγο θα γίνει "κλειστό επάγγελμα" έτσι όπως πάει... $-)
όμορφα! :shock:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η εκπαίδευση στο ρεικι απαιτεί και χρήματα ενίοτε, μπορείς πάντα να βρεις το δωρεάν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η αναγνώριση θεωρώ πως χρειάζεται σε άτομα που βλέπουν το ρεικι από την επαγγελματική του πλευρά, αλλά αν κάποιος θεωρήσει το ρεικι επάγγελμα μόνο, συγνώμη αλλά νομίζω πως το έχασε το παιχνίδι στο επίπεδο την εσωτερικής εξέλιξης.. 

Πολέμα και Οραματίσου