ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ? Η ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ?
Αν σε θεωρουσα επικινδυνο, δεν θα εβαζα το ανθρωπακι διπλα στο ονομα μου...
Ειναι ενας "αλλος" τροπος για να σου πω οτι με δυσκολευει η αναγνωση των ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ σε συνεχη ροη.
Πριν απο λιγο καιρο μου ειπες οτι στην αρχη δεν με διαβαζες γιατι ημουν...ακατανοητος. Θυμασαι;
Ετσι κι εγω δεν μπορω να "καταλαβω" τι γραφεις, οταν τα γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Γι' αυτο πολλες φορες τα κειμενα σου τα περναω στα γρηγορα και αυτο με στενοχωρει, γιατι θελω να διαβαζω τις σκεψεις σου... :roll:
Δάσκαλε Σκαπανέα βαθμολογησε με αριστα 10 την προσπάθεια,
Και μετα βρες και τα υπολοιπα!!!!!!!!! 8)
Πρωτα αριστα στην προσπαθεια,μην το ξεχνας!!!!!!!!!!!!!
Μια μαμά Καλλιόπη!
galazia_sfaira έγραψε:Δάσκαλε Σκαπανέα βαθμολογησε με αριστα 10 την προσπάθεια,
Και μετα βρες και τα υπολοιπα!!!!!!!!! 8)
Πρωτα αριστα στην προσπαθεια,μην το ξεχνας!!!!!!!!!!!!!
Μια μαμά Καλλιόπη!
Εχεις δικιο "μαμα" Καλλιοπη...
Αλλα καποιος στο προσφατο παρελθον ειχε κανει μια παρατηρηση για μια "ψυχρη" πανοπλια στο υψος της καρδιας...
Και απ' οτι βλεπω η πανοπλια εξαφανιστηκε και τη θεση της πηρε μια παλλομενη καρδια...
Ποιος ξερει τι αποκαλυψη θα εχουμε απο το Γιαννη οταν φυγουν και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τη θεση τους παρουν τα συνηθη πεζα ( λεγομενα ) γραμματα...
Και ναι!
Μπορουμε να περιμενουμε με υπομονη την εκκολαψη της νεας προσφορας
Και ηδη εγω βαθμολογησα την προσπαθεια πιο πανω:
Γι' αυτο πολλες φορες τα κειμενα σου τα περναω στα γρηγορα και αυτο με στενοχωρει, γιατι θελω να διαβαζω τις σκεψεις σου...
Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ.
Αλλά πρώτα μπράβο στην προσπαθεια.
Ειμαι μια μαμά που ξερω τι σημαινει προσπαθω και καταφερνω γιατι το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Οσο γαι την πανοπλία χεχε καλά εκανα και του την ειπα.
Ειδες μια καρδιά παλλομενη;;;;;;;;;;;;;;
και παλι χεχεχε
Fear is the path to the Dark Side
(Ο φόβος είναι το μονοπάτι για την Σκοτεινή Πλευρά) Fear leads to anger
(Ο φόβος οδηγεί στο θυμό) Anger leads to hate
(Ο θυμός οδηγεί στο μίσος) Hate leads to suffering
(Το μίσος οδηγεί στο να υποφέρεις)
Jedi Master Yoda
(StarWars ep.1 : The phantom menace)
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
"Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της «τριπλής διύλισης».
-«Tριπλή διύλιση» ρώτησε με απορία.
-Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια?
-Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και...
-Μάλιστα. Aρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης.
Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό?
-Καλό? Όχι το αντίθετο μάλλον...
Aρα, συνέχισε ο Σωκράτης
-θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.
Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία
Παρόλα αυτά συνέχισε ο Σωκράτης
- Mπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι?
-Όχι δεν νομίζω...
- Aρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?
Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος και έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα.
....
Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
● Οι άνθρωποι νομίζουν πως ξέρουν τι είναι απόλαυση, ενώ στην πραγματικότητα ξεριζώνουν τα φτερά τους για χάρη μιας αυταπάτης.
● Αυτό που ο κοινός άνθρωπος βλέπει ως πέτρα, για τον άνθρωπο που ξέρει είναι μαργαριτάρι.
● Η οσμή της έπαρσης, της απληστίας και της ασελγείας θα σε προδώσει όπως το σκόρδο που έφαγες όταν θ ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις.
● Οι περισσότεροι επιστήμονες δεν έχουν όφελος από τις γνώσεις τους: είναι αυτοί που κρατάνε τη γνώση στη μνήμη τους, αλλά δεν είναι ερωτευμένοι μαζί της.
● Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός.
● Προσήλωσε το βλέμμα σου στα άστρα και ψάξε το Δρόμο. Τα λόγια εμποδίζουν να βλέπεις μακριά, τήρησε τη σιωπή.
● Ελάτε, περάστε! Σας παρακαλώ, ελάτε κι άλλη μια φορά. Όποιος κι αν είστε: πιστός ή άπιστος, αιρετικός ή ειδωλολάτρης. Αυτή η πόρτα είναι ανοιχτή για τον καθένα.
● Την επιστήμη την γνωρίζεις με την βοήθεια των λέξεων, την τέχνη με άσκηση, αλλά την αποξένωση γνωρίζεις μέσα σε μια παρέα.
"Δε γνωρίζει κανείς παρά τα πράγματα που δαμάζει, είπεν η αλεπού.
Οι άνθρωποι δεν έχουν πια καιρό να γνωρίσουν τίποτε.
Αγοράζουν από τους εμπόρους, έτοιμα πράγματα.
Όμως καθώς δεν υπάρχουν έμποροι που να πουλάνε φίλους,
οι άνθρωποι δεν έχουν πια φίλους.
Αν θέλεις να έχεις ένα φίλο, δάμασέ με!"
"Σκεφτόμαστε πολυ λιγώτερα απο όσα ξέρουμε,Ξέρουμε πολυ λιγώτερα από όσα αγαπάμε.Αγαπάμε πολυ λιγώτερο απ΄όσομπορούμε.Και σ'αυτό ακριβώς το βαθμό είμαστε πολυ λιγώτεροι απ'όσο είμαστε"
Ρ.Ντ.Λαινγκ
Ο Ιησούς είχε μεγάλη επίγνωση ότι τα πράγματα είχαν ήδη παραχθεί. Πριν από κάθε θαύμα Με ευχαριστούσε προκαταβολικά για την πραγματοποίησή του. Ποτέ δεν Του πέρασε από το νου να μην είναι ευγνώμων, επειδή ποτέ δεν Του πέρασε από το νου ότι εκείνο που δήλωνε δε θα συνέβαινε. Τέτοια σκέψη δεν πέρασε ποτέ από το νου Του.
Ολα τα λόγια,οι ενέργειες και οι συμπεριφορές ειναι μεταπτώσεις της συνειδησης.Ολη η ζωή αναδύεται απο την συνειδηση και διατηρείται στη συνειδηση.Ολο το συμπαν ειναι η έκφραση της συνείδησης.Η πραγματικότητα του σύμπαντος είναι ένας απέραντος ωκεανός συνέιδησης εν κινήσει.
Μαχαρισι Μαχες Γιόγκι