Παιδιά τι μουσικό όργανο είναι το σαντούρι
εγώ πάλι από μικρή ήθελα και ακόμα θέλω να μάθω πιάνο και κιθάρα
όταν ήμουνα μικρή 6 χρονών με βάλανε να μάθω βιολί αλλά το παράτησα γρήγορα γιατί δεν μου πολυάρεσε.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Τίποτα, τίποτα, απλά θα ήθελα πολύ να παίζω βιολί.. μακάρι και μένα οι γονείς μου να με έβαζαν να μάθω βιολί μικρή [βέβαια έτσι καταναγκαστικά μάλλον θα το σιχαινόμουν αλλά...]
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Αμαλίτσα δεν θυμάμαι αν με έβαλαν καταναγκαστικά αλλά θυμάμαι που με κούραζε και μετά πονούσε ο αυχένας μου ,ίσως και να το κρατούσα λάθος
καλά εγώ μικρή τα άλλαζα τα χόμπυ σαν τα πουκάμισα δεν με προλαβένανε οι δικοί μου
και πολεμικές τέχνες πήγα ,και σε χοροδία σοπράνο είμουνα,και ζωγράφιζα και άλλα πολλά έκανα.
όπως λέει και ένα άσμα < εγώ τρελό και πειραγμένο παιδί >
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Α καλά θυμήθηκα που στη Β Δημοτικού με πήγαν μπαλέτο. Με τη συγκατάθεσή μου μεν, αλλά έληξε την ίδια χρονιά η καριέρα μου ως μπαλαρίνα. Τί να το κάνεις...
αχ κι εγώ Μαράκι, μια από τα ίδια... με διώξανε γιατί τα κανα στην αίθουσα... βαριόμουν να πηγαίνω τουαλέτα Η αδερφή μου ακόμα μου κρατάει κακία γι αυτό
Valia έγραψε:αχ κι εγώ Μαράκι, μια από τα ίδια... με διώξανε γιατί τα κανα στην αίθουσα... βαριόμουν να πηγαίνω τουαλέτα Η αδερφή μου ακόμα μου κρατάει κακία γι αυτό
Ξέρεις, υπήρχαν κι άλλοι τρόποι για να τους πεις ότι τους είχες χ@@@@νους....
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.