ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Τασούλη.. Όλα καλά να πάνε.. >:d< >:d< >:d< :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Θέλω να ξεχάσω για πάντα αυτό το καλοκαίρι :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ιωαννάκι δεν χρειάζεται!!ακόμα και οι δύσκολες στιγμές στη ζωή μας, μας ωθούν να μάθουμε όλο και περισσότερο τον Εαυτό μας και να έρθουμε πιο κοντά του!! @};-

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

>:d< >:d< >:d< :* :* :*

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Αυτά που είναι γραμμένα παρακάτω απευθύνονται σε όλους εσάς που ακόμα νιώθετε δυσφορία, ανασφάλεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης κτλ...
Απλά ήθελα να σας τα πω...

" Επ, εσύ εκεί πέρα.
Ναι, ναι, εσύ. Έχω κάτι που, για κάποιον λόγο, νιώθω αυτήν την απερίγραπτη επιθυμία να το μοιραστώ μαζί σου.
Μην με παρεξηγείς. Απ' ότι φαίνεται, ίσα που σε ξέρω.
Οπότε, ότι και αν σου πω, μπορεί να μην επηρεάσει την ζωή σου στο ελάχιστο.
Αλλά εντάξει, είναι κάτι που πρόκειται να πώ έτσι κι αλλιώς, οπότε αν θες, άκουσέ με.

Δεν είναι δικό σου λάθος. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές.
Είσαι απλά ένας άνθρωπος, όπως όλοι μας.
Όλοι, ακόμα και οι επιτυχημένοι άνθρωποι, έχουν προβλήματα.

Ναι... Και κάτι ακόμα.
Δεν είσαι αποτυχία. Ποτέ δεν ήσουν.
Μπορεί να νιώθεις ότι δεν κάνεις κάτι σημαντικό στην ζωή σου.
Αλλά θα ήθελα να θυμάσαι το εξής:

Είσαι εκεί που είσαι επειδή το ήθελες.
Το να μην κάνεις κάτι ιδιαίτερο δεν είναι σπατάλη ζωής ή ταλέντου. Είναι αυτό που χρειάζεσαι και αυτό που κάνεις.
’λλοι άνθρωποι περιμένουν ή απαιτούν πράγματα από σένα, απλά επειδή ανυσηχούν για εσένα. Απλά αυτό.
Δεν θέλουν να σε βλέπουν να στεναχωριέσαι. Δεν καταλαβαίνουν πως ότι κάνεις είναι επιλογή σου.
Με κάποιον τρόπο και με κάποια μορφή... Κάποιοι σε αγαπάνε.
Μπορεί να σε αγαπάνε άτομα που δεν έχεις καν γνωρίσει. Αλλά η αγάπη τους είναι εκεί για σένα, έτσι και αλλιώς.

Είσαι πιο σημαντικό πρόσωπο από ότι μπορείς να αντιλειφθείς.

Και εύχομαι να αγαπήσεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σου αξίζει. Όχι απλά όπως περιμένεις η οικογένιά σου, οι φίλοι σου ή το ταίρι σου να σε αγαπήσουν.
Όπως σε αγαπάω εγώ. Για αυτό που ήσουν/είσαι/θα είσαι.

Εύχομαι ποτέ να μην αλλάξεις για κανέναν, γιατί είσαι ένα υπέροχο, μοναδικό, αληθηνό άτομο έτσι όπως είσαι!

Τα πηγαίνεις θαυμάσια..! "

Εχμ... Είπα αυτά που ήθελα....

Αυτά είναι όλα. :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Εύχομαι ποτέ να μην αλλάξεις για κανέναν,
προσωπικά δεν σκοπέυω να το κάνω αυτό [-x [-x [-x
παρατηρώ τον εαυτό μου ,είμαι σε εγρήγορση και δουλέυω με τον εαυτό μου γιατί το θέλω εγώ ,γιατί αυτός είναι ο στόχος μου ,να εξελίσομαι συνειδητά και να βρώ το θεό μέσα μου :x

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Θέλω να εκραγώ! Θέλω αυτό το κάτι που βράζει εντός μου και κοχλάζει σα λάβα, να μπορέσω πια να το ελευθερώσω. Δεν χωράει πια μέσα μου, θέλω να αδειάσω, να ελευθερωθώ... Να, έτσι, σαν υφαίστειο που εκρήγνυται: ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ!!!!!!!!!!!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Valia

Δημοσίευση από Valia »

καμπουμ! ;)
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ELEN M έγραψε:Θέλω να εκραγώ! Θέλω αυτό το κάτι που βράζει εντός μου και κοχλάζει σα λάβα, να μπορέσω πια να το ελευθερώσω. Δεν χωράει πια μέσα μου, θέλω να αδειάσω, να ελευθερωθώ... Να, έτσι, σαν υφαίστειο που εκρήγνυται: ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ!!!!!!!!!!!
Ελενάκι >:d< >:d< >:d< >:d<

julia

Δημοσίευση από julia »

Θέλω να ελευθερωθώ από την πίεση που μου ασκεί ο άντρας μου. Θέλω να φύγει. Δεν αντέχω αυτήν την ασυννενοησία μεταξύ μας. Ο βασικός μας λόγος είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι πια και εκείνος μου ζητάει να φύγει εν λευκώ, με την υπόσχεση ότι θα σταθεί δίπλα στις ανάγκες των παιδιών. Ξέρω ότι τον πληγώνω που δεν εμπιστεύομαι πλέον το λόγο του και θέλω νομικά να το κατοχυρώσω αλλά αφού είναι ήδη με μια άλλη γυναίκα γιατί δεν μ΄αφήνει ήσυχη; :-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Τζούλια :x , σου εύχομαι σύντομα να τελιεώσουν όλα με τον καλύτερο για σένα και τα παιδάκια σου τρόπο κι από έτσι :-( να γίνεις και να μείνεις έτσι :-D
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
julia

Δημοσίευση από julia »

Ευχαριστώ πραγματικά. Είμαι μόνο μισή ώρα μέσα στο φόρουμ και ήδη νιώθω καλύτερα. Παίρνω δυνάμεις για να συνεχίσω. Μια φίλη είπε ότι όταν άναβε ένα κερί με την πρώτη σκέψη της ημέρας της χρειαζόταν κατά τη διάρκεια η σκέψη που είχε κάνει. Σήμερα λέω να αφιερώσω το φως της μέρας στον αλληλοσεβασμό. @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αλλά αφού είναι ήδη με μια άλλη γυναίκα γιατί δεν μ΄αφήνει ήσυχη;

Tζούλια μου καμιά φορά μας δίνονται λύσεις από τον βαθύτερο Εαυτό μας, όταν δεν μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μόνοι μας...
Στην αρχή αυτές οι λύσεις μας φαίνεται ότι επιβάλλονται από τον άλλον, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι...Αν δούμε με ειλικρίνεια τις ανάγκες μας, τότε θα ανακαλύψουμε τις ευκαιρίες μας. :x :x

Δεν τον εμπιστευόσουν έτσι κι αλλιώς πριν, και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις και τώρα. ΄Ομως νομίζω ότι δεν σου χρειάζεται πια, παρά η εμπιστοσύνη στον Εαυτό Σου, κοριτσάκι μου!

΄Ολα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για σένα και για τα παιδάκια σου!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

:x >:d< @};-
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:-( >:d< >:d< >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”