Ενιωσα το φυλακα αγγελο μου (?)

Giwrgos

Ενιωσα το φυλακα αγγελο μου (?)

Δημοσίευση από Giwrgos »

Oταν κανω ρεικι ή επικαλουμαι το φυλακα αγγελο μου αισθανομαι μια πολυ ανεπαισθητη, παρ ολ αυτα απολυτα αισθητη δροσια στο προσωπο μου, και καποιες φορες γενικα στην αυρα μου σαν να με εχει πλησιασει. Ισως να ειναι φυλακας αγγελος, ισως εχω να δημιουργω αυτη τη θετικοτητα και την τοσο ποιοτικη ενεργεια υποσυνειδητα, με την ιδεα οτι ειναι φυλακας αγγελος... Ποια ειναι η γνωμη σας? =))
η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί γελάς... :-D
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Και εγώ έχω νιώσει αυτήν την αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο μου πολλές φορές αλλά δεν κάθησα να το ψάξω ,μου αρκεί που νιώθω :x
οι απαντήσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις ,και μάλλον την ώρα που θα είσαι έτοιμος να της πάρεις .....σκέψεις ... @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Το παραθυρο ηταν ανοικτο,ειδικα το βραδακι εχει μια δροσουλα :D 8)
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ευθυμίσαμε και για σήμερα ,μπράβο
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Re: Ενιωσα το φυλακα αγγελο μου (?)

Δημοσίευση από Fotinoula »

Γνωθι σαυτον έγραψε:Oταν κανω ρεικι ή επικαλουμαι το φυλακα αγγελο μου αισθανομαι μια πολυ ανεπαισθητη, παρ ολ αυτα απολυτα αισθητη δροσια στο προσωπο μου, και καποιες φορες γενικα στην αυρα μου σαν να με εχει πλησιασει.
μπορείς να νοιώσεις Γνωθι σαυτόν την ενέργεια και την υποστηρικτή παρούσια δίπλα σου, όταν κάνεις μια πνευματική άσκηση, με οποιοδήποτε τρόπο, και αυτός αξιολογείται απο τον κάθε ένα σαν αλήθεια απο τον ίδιο, είναι η προσωπική σου εμπειρια άλλωστε

>:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

μπορείς να νοιώσεις Γνωθι σαυτόν την ενέργεια και την υποστηρικτή παρούσια δίπλα σου, όταν κάνεις μια πνευματική άσκηση, με οποιοδήποτε τρόπο, και αυτός αξιολογείται απο τον κάθε ένα σαν αλήθεια απο τον ίδιο, είναι η προσωπική σου εμπειρια άλλωστε
πολύ σωστά ;)

>:d< >:d< >:d< >:d<

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Ευθυμίσαμε και για σήμερα ,μπράβο
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Και εγώ έχω νιώσει αυτήν την αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο μου πολλές φορές αλλά δεν κάθησα να το ψάξω ,μου αρκεί που νιώθω :x
οι απαντήσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις ,και μάλλον την ώρα που θα είσαι έτοιμος να της πάρεις .....σκέψεις ... @};-
Συμφωνώ ΤΟΣΟ πολύ μαζί σου Ιωάννα!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x @};- >:d<

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”