Ενιωσα το φυλακα αγγελο μου (?)
Ενιωσα το φυλακα αγγελο μου (?)
Oταν κανω ρεικι ή επικαλουμαι το φυλακα αγγελο μου αισθανομαι μια πολυ ανεπαισθητη, παρ ολ αυτα απολυτα αισθητη δροσια στο προσωπο μου, και καποιες φορες γενικα στην αυρα μου σαν να με εχει πλησιασει. Ισως να ειναι φυλακας αγγελος, ισως εχω να δημιουργω αυτη τη θετικοτητα και την τοσο ποιοτικη ενεργεια υποσυνειδητα, με την ιδεα οτι ειναι φυλακας αγγελος... Ποια ειναι η γνωμη σας? 

η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Και εγώ έχω νιώσει αυτήν την αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο μου πολλές φορές αλλά δεν κάθησα να το ψάξω ,μου αρκεί που νιώθω
οι απαντήσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις ,και μάλλον την ώρα που θα είσαι έτοιμος να της πάρεις .....σκέψεις ...

οι απαντήσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις ,και μάλλον την ώρα που θα είσαι έτοιμος να της πάρεις .....σκέψεις ...

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Re: Ενιωσα το φυλακα αγγελο μου (?)
μπορείς να νοιώσεις Γνωθι σαυτόν την ενέργεια και την υποστηρικτή παρούσια δίπλα σου, όταν κάνεις μια πνευματική άσκηση, με οποιοδήποτε τρόπο, και αυτός αξιολογείται απο τον κάθε ένα σαν αλήθεια απο τον ίδιο, είναι η προσωπική σου εμπειρια άλλωστεΓνωθι σαυτον έγραψε:Oταν κανω ρεικι ή επικαλουμαι το φυλακα αγγελο μου αισθανομαι μια πολυ ανεπαισθητη, παρ ολ αυτα απολυτα αισθητη δροσια στο προσωπο μου, και καποιες φορες γενικα στην αυρα μου σαν να με εχει πλησιασει.

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

πολύ σωστά ;)μπορείς να νοιώσεις Γνωθι σαυτόν την ενέργεια και την υποστηρικτή παρούσια δίπλα σου, όταν κάνεις μια πνευματική άσκηση, με οποιοδήποτε τρόπο, και αυτός αξιολογείται απο τον κάθε ένα σαν αλήθεια απο τον ίδιο, είναι η προσωπική σου εμπειρια άλλωστε

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
-