Φταίμε γιατί τους πιστέψαμε και είναι προδότες.
Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν όμως να με πει κλέφτη και πολύ περισσότερο σε κανέναν πολιτικό.
Δε θα μου πουν ότι εγώ και εσείς εδώ έχετε την ευθύνη για την κατάντια της Ελλάδας.
Δεν τα φάγαμε μαζί! Μόνοι τους τα έφαγαν!
Είχαν τα ελεγκτικά μέσα αλλά αφήναν την διαφθορά να κυβερνά μαζί με αυτούς.
Μπορούσαν πολλά
δεν έκαναν τίποτα
παρά μόνο να παραμυθιάζουν το λαό ότι όλα πάνε καλά.
Είμαι υπερήφανος για αυτό που είμαι και νιώθω αίσχος μόνο για τους πολιτικούς μας.
Ας αναλάβουν κάποια στιγμή την ευθύνη που έχουν για αυτό το κατήφορο.
Αν ήμουν στη θέση τους όχι μούτρα δε θα είχα να βγω στα κανάλια αλλά θα πέθαινα από ντροπή και θλίψη.
Μας κορόιδεψαν και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.
Και αν κάποιος διαφωνεί μαζί μου και πιστεύει ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε κλέφτες και λαμόγια τότε οι υπόλοιποι λαοί γιατί υποφέρουν?
Οι γερμανοί που δεν είναι λαμόγια γιατί περνούν οικονομική κρίση ενώ πρόκειται για την δεύτερη χώρα παγκοσμίως σε εξαγωγές?
Στην Αγγλία γιατί σκέπτονται να ανεβάσουν το ΦΠΑ κατά 3% και περνούν μια από της χειρότερες οικονομικές περιόδους. Η Γαλλία και ένα σορό άλλοι λαοί γαιτι έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα?
Μήπως είναι και οι πολίτες όλων αυτών των χορών κλέφτες και λαμόγια??????
Η απάντηση είναι ότι μας δουλεύουν όλους κανονικά, ρίχνουν τις ευθύνες στο κόσμο και προσωπικά στο καθένα για να νιώθει τύψεις και να αποδέχεται χωρίς να αντιδρά συνέχεια όλο και μεγαλύτερες φορολογίες.
Θυμηθείτε ότι μαζική επίθεση στις τσέπες του κόσμου έκαναν και με τα χρηματιστήρια όπου όπως την πάτησαν οι Έλληνες την πάτησαν και άλλοι λαοί. Επειδή όμως με το χρηματιστήριο δε την ξαναπατάμε δούλεψαν έξυπνα με τα δάνεια και τις κάρτες. Και επειδή δε πρόκειται να ξαναπάρει εύκολα κάποιος διακοποδάνειο ή στεγαστικό το έριξαν σε μαζικές επιθέσεις λαών μέσο των φορολογιών.
Πρόβλημα λοιπόν δεν έχει μόνο η Ελλάδα αλλά (αν όχι όλοι) οι περισσότεροι λαοί.
Γιατί όμως όλο αυτό? Δεν το ξέρω όλο το σχέδιο και δεν θα μπορούσα να το ξέρω αλλά κάποια τα μαρτύρα ο ίδιος ο Jeffry:
http://www.youtube.com/watch?v=lBln-Rkl ... r_embedded
Το φταίξιμο μας
?
να είχαμε μυαλό να μην τους πιστεύαμε τότε
τι ελπίζω
? ...να βάλουμε μυαλό και να μην τους πιστεύουμε και τώρα.