α επίσης να διευκρινήσω ότι δεν μου έμαθε κανένας να ανεβάζω από το youtube βιντεάκια ,δεν ήξερα απλά μου ήρθε έμπνευση το πώς μπορεί να γίνει και το έκανα
για να δείτε πώς άμα θέλουν οι ξανθιές μπορούν να κάνουν πολλά ;)
μου μένει μόνο να μάθω το κολπάκι της Βάσουλας με της παραθέσεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Και είναι Ιωάννα μου επίτευγμα, μπράβο!
Τώρα, γιατί έχει την θέση του link έχει πάρει άλλο βιντεάκι , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.