Σεμινάριο άκουσα και μάλιστα ξανθιών...
άρα και γω μέσα !!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
κοίτα Ιωαννάκι, επειδή δεν μπορώ να κάνω σεμινάριο που να μην έχει και κλαμα, εκτός από τους μυς στην κοιλιά, ετοιμάσου να γυμνάσεις και τους μυς στην καρδιά... ;)
Vaso έγραψε:κοίτα Ιωαννάκι, επειδή δεν μπορώ να κάνω σεμινάριο που να μην έχει και κλαμα, εκτός από τους μυς στην κοιλιά, ετοιμάσου να γυμνάσεις και τους μυς στην καρδιά... ;)
Δεν άντεξες...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Πιο γελιο??:D
Αντε να γελάει νευρικά ένας "ένοικος" ή το πολύ δύο!!!Οι υπόλοιποι έχουν πέσει ξεροι και κλαινε σαν τα κοτόπουλα!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Vaso έγραψε:κοίτα Ιωαννάκι, επειδή δεν μπορώ να κάνω σεμινάριο που να μην έχει και κλαμα, εκτός από τους μυς στην κοιλιά, ετοιμάσου να γυμνάσεις και τους μυς στην καρδιά... ;)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Danny έγραψε:Πιο γελιο??:D
Αντε να γελάει νευρικά ένας "ένοικος" ή το πολύ δύο!!!Οι υπόλοιποι έχουν πέσει ξεροι και κλαινε σαν τα κοτόπουλα!
Ντανούλα τώρα αυτό το λές για να με καθησυχάσεις η για να με τρομαξεις χειρότερα
σεμηνάριο για της παραθέσεις ζητήσαμε ΜΟΝΟ
Πρόσεχε τί ζητάς Ιωάννα μου, διότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό θα λάβεις...
Και το σεμινάριο για τίς παραθέσεις που ζήτησες... είναι αρκετά γενικό, ως δήλωση.
Το σύμπαν μπορεί να το πραγματοποιήσει με άπειρους τρόπους και να συμπεριλάβει άπειρα πράγματα μέσα, που ούτε τα έχεις φανταστεί...
Αισθάνεσαι μήπως καλύτερα τώρα;
Valia έγραψε:μπα, δεν καίγομαι να μάθω και τις πολλαπλές παραθέσεις!! βολεύομαι και με την απλή που έμαθα! ασε τώρα, δεν είμαστε για τέτοια τώρα, θα τον κάψουμε τον εγκέφαλο!
Να ένας σοφός και σώφρων άνθρωπος. Παραδειγματιστείτε από αυτόν
Οι υπόλοιποι έχουν πέσει ξεροι και κλαινε σαν τα κοτόπουλα!
Ειδικά αν συμπεριλαμβάνονται δυο τρεις, τέσσερις γνωστές μας, που δεν θέλουν και πολύ... Κι ο Βέγγος να έκανε το σεμινάριο, πάλι θα έβρισκαν λόγο να πλαντάξουν....
Περιμένω να δω ποιά θα το σχολιάσει και θα καρφωθεί...