ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου Madraoulas
Το ότι μας βρήκες σε όμορφη φάση στην ζωή σου, τα κάνει ακόμα πιο ουσιαστικά. Γιατί η ομορφιά καμιά φορά μας σπρώχνει και στην αδιαφορία...Ξέρεις πως το λέω ε?
Το ρέικι είμαστέ εμείς όλοι και εσύ ακόμα που δεν το ήξερες μέχρι εχτές...Σε μερικούς ανθρώπους αυτές οι θεϊκές λειτουργίες είναι αφυπνισμένες ήδη και έτσι νιώθουν την αγάπη παντού.
Χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι μαζί μας...Αυτή η αγάπη χωράει τόσους πολλούς...αλλά το θαύμα είναι, ότι άγκαλιάζει μοναδικά τον καθένα μας!!! Και έτσι μένει και η ιδιαιτερότητά μας αναλλοίωτη και αυτό έχει σημασία...
Το ότι μας βρήκες σε όμορφη φάση στην ζωή σου, τα κάνει ακόμα πιο ουσιαστικά. Γιατί η ομορφιά καμιά φορά μας σπρώχνει και στην αδιαφορία...Ξέρεις πως το λέω ε?
Το ρέικι είμαστέ εμείς όλοι και εσύ ακόμα που δεν το ήξερες μέχρι εχτές...Σε μερικούς ανθρώπους αυτές οι θεϊκές λειτουργίες είναι αφυπνισμένες ήδη και έτσι νιώθουν την αγάπη παντού.
Χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι μαζί μας...Αυτή η αγάπη χωράει τόσους πολλούς...αλλά το θαύμα είναι, ότι άγκαλιάζει μοναδικά τον καθένα μας!!! Και έτσι μένει και η ιδιαιτερότητά μας αναλλοίωτη και αυτό έχει σημασία...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Καλημέρα!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Σπύρος... το φάντασμα του φόρουμ ξαναχτυπά... :lol: :lol: :lol:
Μαργαριταρούλα πολύ ωραίο......
Καλημέρα σε όλους...
Μαργαριταρούλα πολύ ωραίο......
Καλημέρα σε όλους...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου