Γεια και χαρά σε όλους!
Είμαι νέος στο φόρουμ (του κουτιού για την ακρίβεια-πρώτο ποστ). Εδώ και μερικές μέρες περιφέρομαι στα διάφορα θέματα χωρίς να έχω γράψει κάτι ακόμα (γιατί δεν βρήκα το λόγο). Θα ήθελα να ανοίξω μια κουβέντα για το Αγγελικό Ρέικι, αλλά γράφω εδώ μια και είχε ανοίξει νωρίτερα.
Αρχικά, για να "συστηθώ" κατά κάποιον τρόπο να πω τα εξής: Έλαβα τον πρώτο συντονισμό (Usui) πριν 5 χρόνια περίπου, και μέχρι πριν 1 χρόνο περίπου δεν ένιωθα την ανάγκη/παρόρμηση να λάβω το δεύτερο. Αυτό λοιπόν το έκανα πριν 1 χρόνο περίπου και η εμπειρία ήταν πάρα πολύ δυνατή και αφυπνηστική.
Πριν από λίγες εβδομάδες (και μετά από πολύ ισχυρό "σπρώξιμο" από "μέσα") έλαβα τον πρώτο (α και β) συντονισμό του Αγγελικού Ρέικι και έπαθα πλάκα. Η εμπειρία Τεράστια, η ενέργεια υπέροχη και το ρέικι που δίνω πλέον το νιώθω πολύ πιο έντονα. Επιπλέον νιώθω τόσο οικεία που οι ενέργειες του Αγγελικού Ρέικι μου ήδη γίνει "κομμάτι μου"
Ο λόγος που προσπαθώ να ξεκινήσω αυτήν την κουβέντα είναι για να ανταλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς επάνω σε ένα θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς από εμάς.
Υπάρχουν αρκετά θέματα να συζητηθούν αλλά μπορεί να γίνει σιγά σιγά αυτό.
Καλώς σας βρήκα!
