Έχω λιώσει στα γέλια σήμερα...
Πριν λίγο καιρό πέρασε ένας νόμος που υποχρεώνει τους κτηνοτρόφους, όταν βγάζουν το κοπάδι στους δρόμους, το πρώτο και το τελευταίο ζωντανό, να έχει κρεμασμένη μία φωτεινή πηγή, για να ξεχωρίζει το κοπάδι το βράδυ (υποθέτω).
ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ (Μεσημεριάτικη εκπομπή του Ραδιοφώνου του Σκάι).
Παίρνει τηλέφωνο ο Αποστόλης (γνωστός για τις φάρσες του) σε αστυνομικό τμήμα, παριστάνοντας τον αγρότη και ζητώντας διευκρινήσεις επί του θέματος.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Τί έγινε τώρα με αυτό το καινούριο νόμο; Πώς θα κρεμάσω λάμπες στα πρόβατα;
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Έλα τώρα... βάλε εκεί ένα μικρό προβολάκι σε ένα πρόβατο και είσαι εντάξει.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΒΟΣΚΟΣ: Μα τι λέτε τώρα; Αφού το λέει ο νόμος! Στο πρώτο και στο τελευταίο θα βάλω...!
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Και τί τα πέρασες τα ζώα ρε αδερφέ; Θα μείνουν εκεί που θα τους πεις εσύ; Ζωα είναι... πάνε κι έρχονται...
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΒΟΣΚΟΣ: Μα το λέει ο νόμος! Να σας πω τί θα κάνω... Θα βάλω σε όλα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Και τί το πέρασες το κοπάδι; Χριστουγεννιάτικο δέντρο; (έχει αρχίσει να γελάει και ο ίδιος..)
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΒΟΣΚΟΣ: Καλά ... θα βρω εγώ λύση. Έχω ένα κριάρι πισωγλέντη. Σε αυτό θα τα κρεμάσω...