paolo έγραψε:Παρατηρώντας το τόσο στους άλλους όσο και σε μας, πιστευω οτι το θέμα εχει κοινωνιολογικό αλλά και ψυχολογικό ενδιαφέρον.
Τι πιστεύεται ότι είναι αυτό που το καθιστά τόσο θελκτικό ώστε να προσελκύει τόσους πολλούς θεατές?
Aγαπητέ Πάολο δεν νομίζω ότι το θέμα αυτό χρήζει κάποιας ιδιαίτερης κοινωνιολογικής ή ψυχολογικής ανάλυσης. Εκτός από όσα έγραψε η Danny περί ταύτισης συναισθημάτων κλπ... που ισχύει για όλες τις σαπουνόπερες, αυτή η συγκεκριμένη είναι απλά μια
άριστη συνταγή σαπουνόπερας.
1. Πολύ γρήγορη εξέλιξη και πλοκή. Εεκεί που στη Δυναστεία..( τι θυμήθηκα τώρα...

) εμφανιζόταν χαμένος γιός, νόθος γιος, ή δεν ξέρω τι άλλο σε 10 επεισόδια, εδώ γίνονται όλα σε ΕΝΑ!
2. Καλο σενάριο, σκηνοθεσία και σχετικά καλοί ηθοποιοί..
3. Ακριβή παραγωγή (εξωτερικά γυρίσματα κ.α.)
4. Σχετικό συνταίριασμα της κουλτούρας μας (400 χρονια ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ).....
Το παρακολούθησα για 1 εβδομάδα ενόσω ήμουνα στο χωριό μου και από την 2η μέρα άρχισα να κολλάω και εγώ..
Φυσικά, επιστρέφοντας στην Αθήνα σταμάτησε αυτό...
Πολύ σημαντικός ο χρόνος μου για να τον σπαταλάω έτσι...
Ο κόσμος έχει ανάγκη και να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του...............
Η θεία μου στο άκουσμα ότι μια Παρασκευή θα έδειχνε επανάληψη ταράχτηκε λες και αυτό ήταν η μοναδική ευχαρίστηση στην ημέρα της..Εντυπωσιάστηκα πραγματικά....
Και όσο για το ποιός και γιατί μας το πλασάρει...απλά ένας ή κάποιοι τύποι είναι που σκέφτηκαν έξυπνο και πιασάρικο τρόπο για να βγάλουν φράγκα όπως και το πέτυχαν ...απλά τα πράγματα..νομίζω....