Προσελκύει και διατηρεί την αγάπη.Ενθαρρύνει σκέψεις και πράξεις αγάπης ,δημιουργόντας το χώρο για να χαρείτε τη ζωή .
Λόγο του ρόζ χρώματος της η πέτρα αυτή καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς ,ηρεμεί μια ζωή γεμάτη άγχος και ευεργετεί το νευρικό σύστημα.Σας βοηθά να αναγνωρίσετε τις διεξόδους που έχετε ,την στενομυαλία και τον εγωκεντρισμό που εμποδίζουν την πνευματική σας πρόοδο.Επίσης ,βοηθά να συνειδητοποιήσετε τις παραγνωρισμένες ανάγκες της ψυχής.
Ο μοργανίτης / ρόζ βήρυλλος σας βοηθά να αναγνωρίσετε της ανικανοποίητες συναισθηματικές ανάγκες σας και τα άδυλα συναισθήματα σας.Είναι μια πολύ ισχυρή πέτρα για να διαλύσετε τις συνειδητές και ασυνείδητες αντιστάσεις στη θεραπεία και τη μεταμόρφωση ,καθαρίζοντας τη νοοτροπία του θύματος και ανοίγοντας το τσάκρα της καρδιάς για να λάβει ανιδιοτελή αγάπη καιθεραπεία.
Κρατά σταθερό το συναισθηματικό σώμα ενόσω λαμβάνουν χώρα,ψυχοσωματικές αλλάγες .
Οταν χρησιμοποιείτε για θεραπεία ,ο μοργανίτης θεραπέυει το στρές και της αρρώστιες που σχετίζονται με αυτό.Οξυγονώνοντας τα κύτταρα και αναδιοργανώνοντας τα ,θεραπέυει τη φυματίωση ,το άσθμα,το εμφύσημα ,τα καρδιακά προβλήματα ,τους ιλίγγους ,την ανικανότητα και τα μπλοκαρίσματα στους πνεύμονες.
ΡΟΖ ΒΗΡΥΛΛΟΣ ( ΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ )
ΡΟΖ ΒΗΡΥΛΛΟΣ ( ΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ )
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Αχ, τι όμορφος!
(μην δω εγώ ροζ...!!)

(μην δω εγώ ροζ...!!)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό