ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
καλημέρα!
Μαράκι αποφάσισες να αυτοεξοντωθείς? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι βγαίνει κανείς από την μπανιέρα με την πλάτη!
΄Ολα καλά όμως! Περαστικά σου μικρή μου και να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί σου είναι πολύτιμος!

Μαράκι αποφάσισες να αυτοεξοντωθείς? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι βγαίνει κανείς από την μπανιέρα με την πλάτη!
΄Ολα καλά όμως! Περαστικά σου μικρή μου και να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί σου είναι πολύτιμος!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημέρα!
Βασούλα νισάφι πια! Είπα να την κάνω μόνη μου τη δουλειά
Κανονικά δε βγαίνω με την πλάτη. Το έφεραν οι συνθήκες. Αλλά αν δεις και την μπανιέρα που είναι χωμένη η μισή στον τοίχο, θα καταλάβεις ότι δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση.
Τέλος πάντων, δεν ήταν γραφτό να φύγω...έχω πολλές απορίες ακόμα και ερωτήσεις να σας κάνω
Δεν είναι στο χέρι μου, τί να πω!

Βασούλα νισάφι πια! Είπα να την κάνω μόνη μου τη δουλειά
Κανονικά δε βγαίνω με την πλάτη. Το έφεραν οι συνθήκες. Αλλά αν δεις και την μπανιέρα που είναι χωμένη η μισή στον τοίχο, θα καταλάβεις ότι δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση.
Τέλος πάντων, δεν ήταν γραφτό να φύγω...έχω πολλές απορίες ακόμα και ερωτήσεις να σας κάνω
Δεν είναι στο χέρι μου, τί να πω!
Καλημέρα!!!
Μαράκι καλή επιτυχία με τη δουλειά!!!

Μαράκι καλή επιτυχία με τη δουλειά!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
σου εύχομαι Μαράκι όλα να πάνε καλά!meinall έγραψε:Γιούπι! Τελικά υπήρχε λόγος που επέζησα! Με πήραν από εκείνη τη δουλειά που σας έλεγα και πάω τώρα για δοκιμαστικό. Αχ ΙΚΑ δεν έχει, αλλά από λεφτά με ξελασπώνει και με το παραπάνω. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο. Wish me luck!
ΙΚΑ? Τι να το κάνεις πουλάκι μου! ΄Αχρηστος φορέας...
Σε λίγο να δεις που οι μέχρι τώρα συνταξιούχοι του θα καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό