ΩΡΑΙΑ :idea: :idea: :idea: :idea: ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:Ναι αλλά να αποκλειστούμε όλοι μαζί, όχι ο καθένας στο σπίτι του ε?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Καλημέρα!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Περασα να πω μια καλημερα σε ολους σας...
..αυτη η 'τρυπα' που λεει η Βασω...ε, εχει ερθει η ωρα μου να αρχισω να ανεβαινω αφου μαλλον εφτασα στο τερμα της... εκτος κι εαν εχει κι αλλο βαθος και δεν το εχω δει ακομα....οπως και να εχει , δοξα την υπαρξη , δουλευω για να γινω αυτο που ονειρευομουν!!!
και επιτελους σαν ετοιμη μαθητρια βρηκα και τον καταλληλο δασκαλο για να με βοηθησει..
ευχαριστω ολους σας ...
(καλα, ειχα καιρο να μπω και ειδα τις δημοσιευσεις απο την τελευταια μου επισκεψη.. 3 σελιδες...πφφφφφφφφφφ... που να πρωτοαπαντησω??????
)
..αυτη η 'τρυπα' που λεει η Βασω...ε, εχει ερθει η ωρα μου να αρχισω να ανεβαινω αφου μαλλον εφτασα στο τερμα της... εκτος κι εαν εχει κι αλλο βαθος και δεν το εχω δει ακομα....οπως και να εχει , δοξα την υπαρξη , δουλευω για να γινω αυτο που ονειρευομουν!!!
και επιτελους σαν ετοιμη μαθητρια βρηκα και τον καταλληλο δασκαλο για να με βοηθησει..
ευχαριστω ολους σας ...
(καλα, ειχα καιρο να μπω και ειδα τις δημοσιευσεις απο την τελευταια μου επισκεψη.. 3 σελιδες...πφφφφφφφφφφ... που να πρωτοαπαντησω??????

Satya πόσο χαίρομαι!!!!
Εδώ κορίτσι μου κοντά μας...ξέρουμε από τρύπες, σιγά μην σε αφήσουμε εκεί μέσα!!!

Εδώ κορίτσι μου κοντά μας...ξέρουμε από τρύπες, σιγά μην σε αφήσουμε εκεί μέσα!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Κοιτα πως βγαίνει κανείς από τις "τρύπες"....