Emmanouela έγραψε:Ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδουλα μου..τη Ντανυ και την Αμαλιτσα...για ολα...και για τα γελια μας...και για τα "παρατραγουδα" μας....ηταν ολα ομορφα!!!!
Εγω σε ευχαριστώ Εμμάκι για την όμορφη παρεούλα μας...
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να "παρα-τραγουδήσουμε" απλά! ;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ευχαριστώ τον Τασούλη για την βοήθεια με της φωτό ( ολόκληρο σίριαλ γίνανε αυτές οι φωτό ) και για τα σεμηνάρια περί υπολογηστών μέσω τηλ
( μεταξύ μας είναι πολύ αυστηρός ούτε ο Χίτλερ να τον είχε εκπαιδέυσει )
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Ευχαριστώ τον Τασούλη για την βοήθεια με της φωτό ( ολόκληρο σίριαλ γίνανε αυτές οι φωτό ) και για τα σεμηνάρια περί υπολογηστών μέσω τηλ
( μεταξύ μας είναι πολύ αυστηρός ούτε ο Χίτλερ να τον είχε εκπαιδέυσει )
καλημεροκαλημερούδια Βάσω ξέρω ότι το στάσιμο στην ασθένεια μου σημαίνει πολλά,είπαν να ξεκουραστώ κ να είμαι ήρεμη.υπ' ευθύνη μου έφυγα για να είμαι με το φανταράκι μου...τελικά πάνε πίσω τα θέματα.απορώ γιατί όταν είναι κάποιος στη δουλειά κ νοιώθει άσχημα άμεσα μπορώ να βοηθήσω.τον εαυτό μου γιατί? κάτι είναι λάθος,δεν ξέρω....
Valia έγραψε:ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε τόσο έξυπνη και δεν με αφήνει να ταλαιπωρούμαι για πολύ
Μωρό μου γλυκό τον εαυτό σου να ευχαριστείς!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..............στις 12 συνοδοιπορους μου, που μοιραστηκαμε την ψυχη μας.........
Τα υπολοιπα λογια......απλα δεν μπορουν να καλυψουν το μεγαλειο και την ιεροτητα αυτης της σχεσης.......!
Σας αγαπαω πολυ............
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!