Κι εγώ το ίδιο παθαίνω με τον δικό μου..
Ευτυχώς που με πρόλαβες γιατί είχα αρχίσει να διαβάζω τα ποστ από την αρχή... Ήθελα να μάθω τα πάντα πριν καταλήξω τί και αν θέλωVaso έγραψε:Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κρύσταλλο με βάση τις πληροφορίες που θα έχεις γι αυτόν, γιατί έτσι χάνεις την ευκαιρία να επιτρέψεις στην ψυχή σου να του μιλήσει
Vaso έγραψε:Παράλληλα θα σου συνιστούσα να αποφύγεις όλα τα του συρμού της εποχής μας
Συμφώνω απόλυταΓια το δεύτερο μέρος του ποστ σου που αποτελεί και ερώτηση, σίγουρα δεν είμαι ειδική για να σου απαντήσω, μια και οι κρύσταλλοι είναι για μένα «γνώριμοι», με βάση την ψυχική μου/τους διάθεση, όμως μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μπορείς να επιλέξεις κάποιον σύμφωνα με την αγάπη που θα νιώσεις γι αυτόν (εκτός κι αν είσαι ή γίνεις συλλέκτης, όπως η Ιωάννα μας) και νιώσετε αμοιβαία καλά μαζί!
Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κρύσταλλο με βάση τις πληροφορίες που θα έχεις γι αυτόν, γιατί έτσι χάνεις την ευκαιρία να επιτρέψεις στην ψυχή σου να του μιλήσει
Πήγαινε σε ένα κατάστημα με κρυστάλλους και μείνε εκεί μέχρι να νιώσεις ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα ήθελες να αγοράσεις, εκτός από αυτόν που θα σε τραβάει σαν μαγνήτης. Εγώ τουλάχιστον έτσι αγόρασα τους κρυστάλλους μου!
Ιωαννουλα θα το κανω.ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Ναι Τασούλη ειδικά αν έχει απορροφίσει πολύ αρνητική ενέργεια ......η μάυρη τουρμαλίνη γίνεται κομάτια όταν μαζέυει πολύ αρνητική ενέργεια ,προκιμένου να σε προστατέψει από αυτήνκαθάρισε το με ρέικι