θα περιμένεις λίγο για τις απαντήσεις που θέλεις, γιατί τα παιδιά που γνωρίζουν λείπουν σε διακοπές! Μόνο η Ιωάννα μας είναι εδώ

Καλώς ήρθες Geo!!γεια σας
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, αν εχετε την καλοσυνη να μου απαντησετε
ποιός είναι ο πιο ισχυρός κρύσταλλος για τον εσωτερισμο και τον διαλογισμό υπο την έννοαι ότι πολλαπλασιαζει την ενέργεια που έχεις πχ σε περίπτωση τηλεπάθειας αλλά και γενικότερα;
ο ροζ χαλαζίας για παράδειγμα; κι αν ναι; ποιό μέγεθος ειναι ικανοποιητικό; γνωρίζω ότι όσο ποιο καλα κατεργασμένος και πιο μεγάλος είναι ο κρυσταλλος τόσο πιο πολύ ενέργεια περικλεέι. Αν υποθέσουμε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγηματα απο που μπορέι κανείς να προμηθευτεί εναν μεγάλο κρύτσαλλο πχ ενός κιλου( και πόσο μπορεί να κοστίζει;;
ευχαριστω
ο λευκός χαλαζίας Geo όντως μπαίνει σε όλα τα ενεργειακά κέντρα, παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι μπορεί να αντικαταστήσει τις ιδιότητες όλων των υπολοίπων κρυστάλλων!!πάντως πέρα απο το ποιος κρύσταλλος είναι ο πιο "δημοφιλής" για αντίστοιχα ενεργειακά κέντρα, αν αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη να τους χρησιμοποιήσει γίνονται διάφοροι συνδιασμοί που δεν τους λένε τα βιβλία και είναι πολύ αποτελεσματικοί για τον καθένα που τους εμπνέεται τη δεδομένη στιγμή!!άλλωστε μπορει να αντικαταστησει ολους τους κρυσταλλους πάνω στα τσακρα. ετσι δεν είναι;
προσωπικά Geo δεν γνωρίζω κάτι γιαυτό!!επίσης νομίζω ότι η περιβόητη κρυσταλλινη σφαίρα των μαγισσών, είναι κράμα χαλαζία και σελενήτη...
θα΄θελα να ακουσω την γνωμη σας...
Όχι, 'αλλος ο διαφανής άλλος ο ροζ!!!όταν μιλαμε για διαφανη χαλαζία εννουμε τον ροζ;;
Θα συμφωνήσω με την Βάσω γιατί προσωπικά πιστέυω πώς πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο παρόν,στο εδώ και τώραμμμμ...μάλλον κι εγώ δεν είμαι κατάλληλη για αυτήν την απάντηση, μια και η μαντική ικανότητα μέσω κρυστάλλινης σφαίρας ανήκει για την δική μου κατανόηση στα αστεία της ανθρώπινης επινόησης!
Απ΄το Σεμπτέβρη καλύτερα, γιατι και η Κλο-Κλο θα έχει πάει διακοπές ...Vaso έγραψε:΄Ισως σε κάποιο φόρουμ μαγείας θα μπορούσαν να σε διαφωτίσουν σχετικά!