Βασούλα τέρμα οι διακοπές. Μην ανησυχείτε, πηγαίνετε για ηλιοθεραπεία κι αφήστε το φόρουμ πάνω μου

όχι, δεν θα πω ότι ήρθαν οι φόβοι μπροστά σου για κάποιον λόγο, Μαράκι μου...αι επαναφορά παλιών φόβων που ξαναέζησα έναν έναν κάθε μέρα (με κλάμματα και ουρλιαχτά και πανικούς και ό,τι θες)...
Δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις τίποτα, Μαράκι...αν ήθελα να είμαι σοβαρή και να κάνω το σωστό για τον εαυτό μου, θα έπρεπε να πάω και να τα επιδιώξω κιόλας τα δύσκολα ώστε να τα ξεπεράσω. ʼλλα πάλι μέσα μου σαν αντίλογος υπήρχε ένα μεγάλο ΌΧΙ.
Vaso έγραψε: Φοβόμουν πολύ το σκοτάδι και τα ζωύφια...Οποιοδήποτε, ακόμα και τα άκακα, όπως οι μύγες!![]()
Δεν έκανα καμία θεραπεία γι' αυτόν τον φόβο, παρά μόνο εργαζόμουν για αποκατάσταση της Αγάπης εσωτερικά...
Fotini έγραψε:Vaso έγραψε: Φοβόμουν πολύ το σκοτάδι και τα ζωύφια...Οποιοδήποτε, ακόμα και τα άκακα, όπως οι μύγες!![]()
Δεν έκανα καμία θεραπεία γι' αυτόν τον φόβο, παρά μόνο εργαζόμουν για αποκατάσταση της Αγάπης εσωτερικά...
παρατήρησα αυτές τις ημέρες ότι έχει μειωθεί σε βαθμό ο φόβος μου για τα ζωύφια και ιδαίτερα για τις αράχνες, το σκ κοιμήθηκα στο τροχόσπιτο και΄παρόλο που όταν ξάπλωσα είδα την αραχνη στο ταβάνι δεν ταράχτηκα, κοιμήθηκα και ήμουν σίγουρη ότι δεν θα με περπατήσει και δεν χρειάζεται να ανησυχώ
ήταν κάτι καινούργιο σαν άισθηση και ήταν αυθόρμητη