Γεια και χαρά σε ολους και απο εδω!
Ωρα για τις ερωτήσεις που έταξα μετά το post μου στο "Καλως 'Ηρθατε"!!!
Γνωρίζει κανείς σας για τις ιδιότητες των Lemurian crystals?
Εχω τρείς και θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτούς.
Εννοείς χααζία λαιμούριο που βρήκες 3 κομμάτια απο οτι ξέρω είναι λίγο σπάνιος ,εγώ το αγόρασα απο συλλέκτη το δικό μου το κομμάτι και δυστυχώς σε κανένα βιβλίο για κρυστάλλους δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο κρύσταλλο.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Γεια σου Ιωάννα μου. Ναι, για χαλαζία λεμούριο εννοώ. Τους αγόρασα από Αγγλία και συγκεκριμένα από εδώ: _________.co.uk
Ελπίζω να μη με κορόιδεψαν!! Από ότι κοίταξα πρόσφατα το site τους έχουν πάλι διαθέσιμα κομμάτια.
Δυστυχώς όμως δεν βρίσκω πολλές πληροφορίες για αυτούς. Μόνο λίγα εγκυκλοπαιδικά στοιχειά σχετικά με το από πού πήραν το όνομα τους και ότι είναι πολύ δυνατοί και σπάνιοι αλλά τίποτε περισσότερο.
Ο λόγος που τους αγόρασα είναι για να φτιάξω έναν οργονίτη (αν έχεις ακουστά). Σιγά σιγά όμως είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο γενικά για τους κρυστάλλους και τελικά με το ψάξιμο έφαγα κόλλημα και όλο διαβάζω για αυτούς και έτσι βρήκα και το φόρουμ σας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alexandros την 22 Μάιος 2010 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπήκα στην σελίδα που παρέθεσες πιο πάνω και είδα τους λαιμούριουσς και ναι έστι είναι ,δεν σε κορόιδεψαν.αν θέλεις εδώ στην ενότητα των κρυστάλλων μπές εκεί που λέει οι θυσαύροι μου ,θα δείς τη συλλογή μου και τον λαιμούριο που έχω εγώ ,έτσι θα μπορέσεις να σιγουρεύτεις .
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Τι φανταστικoί!!!!
Μόλις τους είδα !!!
Εκπληκτική η συλλογή σου Ιωάννα! Συγχαρητήρια!
Τελικά μάλλον δεν με κοροιδεψαν:))
(Αφαίρεσα και το link που είχα πιο πάνω. Καθότι από εμπορικό site)
Δεν ξέρω που αλλού να το γράψω. Το Σάββατο πήγα με το φίλο μου στον Αιώνιο Ινίοχο στη Σόλωνος. Περάσαμε για 2 λεπτά για να δω τους κρυστάλλους και κάτσαμε κανένα τέταρτο. Η αίσθηση αυτού του μαγαζιού δεν περιγράφεται!!!! Μέσα στη μέση της Αθήνας, μέσα στη φασαρία, μια όαση! Αποκομμένη από την έξω πραγματικότητα. Τόσες φορές πέρασα απ' έξω όταν δούλευα εκεί κοντά. Ποτέ δεν υποψιάστηκα ότι δεν είναι απλά ένα ακόμα βιβλιοπωλείο. Το ξέρει κανείς; Αν αποφασίσω κάποια στιγμή να αγοράσω κάποιον κρύσταλλο, είναι οκ; Δηλαδή έχει αυθεντικά πράγματα; Λογικά έχει, γιατί το μαγαζί ήταν εξειδικευμένο, απλά ρωτάω και μια δεύτερη γνώμη.
Και αν δεν το ξέρετε, τουλάχιστον να σας το κάνω γνωστό. Αξίζει μια βόλτα
Εχει αναλάβει το 1ο μου βιβλίο...Ο ιδιοκτήτης κ. Μέξης, είναι μεν έμπορος, αλλά τίμιος...Πιστεύω ότι μπορείς να αγοράσεις λίθους από εκεί...Μόνο που δεν έχει μεγάλη ποικιλία...Και επίσης δεν ξέρω αν έχει ακατέργαστους! Νομίζω ότι έχει κατεργασμένους περισσότερο...Εξαρτάται βέβαια και τι θέλεις...
η διαφορά είναι (για μένα τουλάχιστον) ότι η επεξεργασία διαφοροποιεί κατά τι την δόνησή τους...
αλλά νομίζω ότι ευθύνεται η μεγάλη μου ευαισθησία στην ενέργεια, για αυτό. Δεν νομίζω ότι έχει άλλη διαφορά, αλλά αυτά θα μας τα πουν οι ειδικοί...Και εγώ ξέρεις δεν ανήκω σ' αυτούς!
Μαράκι η Βασούλα έχει δίκιο ,όταν οι λίθοι επεξεργάζονται πολύ χάνουν πολύ απο την ενέργεια τους . υπάρχουν και τεχνιτοί κρύσταλλοι που τους κατασκευάζουν σε εργαστήρια και μοιάζουν πολύ με τους αληθινούς ,επίσης ξέρω,επειδή το έχω ψάξει πολύ, πως ο κιτρίνης για παράδειγμα είναι πλέον σπάνιος ,αλλά με μια διαδικασία μεγάλης θερμότητας μετατρέπουν τον αμέθυστο σε κιτρίνη ,και σε άλλους λίθους το κάνουν .
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Βασούλα μου όταν δούλεψα στο μαγαζί με τους κρυστάλλους έμαθα πάρα πράγματα που κάνουν στους κρυστάλλους για να φτίξουν πχ ένα δαχτιλίδη σε κοπή μπριγίαν πετσοκόβουν ολόκληρο κομάτι από διαμάντι για να φτιαχτούν 58 έδρες
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή