το ξερω επρεπε να παω 33 για να το καταλαβω εγω η κουτη...πιστευω να μην ειναι αργα.....ειλικρινα ομως εδω μεσα αισθανομαι οτι εστω και με αυτο τον τροπο εισπρατω συμπαρασταση και φιλια....εγω παντως θα συνεχισω να λεω την αληθεια οτι και αν συμβει.... σε ευχαριστω τασο
σε ευχαριστω και σενα βασω ομως ειμαι πολυ μπερδεμενη δεν ξερω ειλικρινα αν υπαρχει αληθινη αγαπη....φοβαμαι πως ολα ειναι τελικα ενα ψεμα.....δεν ξερω ευχομαι να ανακαλυψω την αληθεια πολυ συντομα
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
ναι βασω μου ομως αυτα τα βιωματα ειναι πολυ σκληρα και πονανε πολυ...μακαρι να με οδηγησουν στην πραγματικη αγαπη γιατι δυστυχως αντοχες δεν υπαρχουν πολλες ....ο χρονος θα διξει αν πραγματικα αξιζει να παλεψω για αυτη την αγαπη που ευχομαι να μην ειναι ενα μεγαλο ψεμα....τα λογια τον λιωνουν τον ανθρωπο...και παρασυρετε... περιμενω πραξεις για να ανακαλυψω αν αξιζει ...τα πολλα λογια τελικα δεν ειναι για καλο σκοπο....παντως σας ευχαριστω πιστευω να μην σας αγχωσα βραδιατικα
Αυτό που με βοηθάει όταν έχω τέτοιου είδους απορίες είναι το να σκέφτομαι τα παιδιά...αυτά αγαπούν χωρίς να περιμένουν τίποτα,γελούν δυνατά χωρίς να νοιάζονται για τον περίγυρο κ.α...όλοι μας υπήρξαμε παιδιά,όλοι αγαπήσαμε και αγαπηθήκαμε χωρίς ''ανταλλάγματα''...καπου στη πορεία το χάσαμε όλο αυτό για τους λόγους που όλοι ξέρουμε...
Αφού το είχαμε όμως,δεν είναι ακατόρθωτο να το ξαναβρούμε γιατί υπάρχει,είναι κάπου εκεί μέσα μας
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Βιβή χώρισες και εσύ πολύ χωρισμός πέφτει γμτ
οχι Ιωαννα δε χωρισα απλα στην πορεια της ζωης δημιουργουνται καποιες αποριες και αμφιβολιες...καποιες φορες τις λυνεις καποιες φορες οχι...απλα αφηνεις τον χρονο να σου διξει τον δρομο.....
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.