Βρήκα μια δουλειά που δεν έχει να κάνει με μουσική, αλλά δείχνει να είναι αυτό που πρέπει απ' όλες τις άλλες απόψεις (και μου αφήνει και χρόνο αν θέλω να συμπληρώσω και ώρες μουσικής). Πήρα τηλέφωνο χθες, πήρα και σήμερα αλλά δεν σήκωσαν. Θα προσπαθήσω σε λιγάκι πάλι. Δεν το γράφω στην αποστολή ενέργειας γιατί μάλλον θα είμαι υπερβολική. Ευχηθείτε μου όμως, ό,τι και να γίνει να μου βγει σε καλό!!! Αν είναι να είναι λάθος κίνηση να μην κάτσει, αν είναι να μου βγει σε καλό να κολλήσει!!!
Ευχαριστώ!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba