Δεν στέλνετε λίγη βροχούλα [-o< [-o<
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα , πολύ ζέστη εδώ
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Madraoulas
- margaritarenia
Kαλησπέρα!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Εχετε πολλούς χαιρετισμούς από την Αγγέλα μας , που ξεκαλοκαιριάζει στο εξοχικο της !
Στερειται λίγο σηματος κινητού , πολιτισμού και συνδεσης ιντερνετ , αλλά έχει θέα θάλασσα, κήπο με οικολογικά ζαρζαβατικά και περνάει πολύ όμορφα και χαλαρά!

Στερειται λίγο σηματος κινητού , πολιτισμού και συνδεσης ιντερνετ , αλλά έχει θέα θάλασσα, κήπο με οικολογικά ζαρζαβατικά και περνάει πολύ όμορφα και χαλαρά!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
να περνάει όσο καλύτερα μπορεί η Αγγέλα μας!Danny έγραψε:Εχετε πολλούς χαιρετισμούς από την Αγγέλα μας , που ξεκαλοκαιριάζει στο εξοχικο της !![]()
![]()
![]()
![]()
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό