Καλο σου βραδυ

το πολύ πολύ να φάω καμία φούξια κάρτα...ΑΝ!
Vaso έγραψε:το πολύ πολύ να φάω καμία φούξια κάρτα...ΑΝ!μου βάζεις ιδέες...
![]()
![]()
![]()
![]()
το έχω νιώσει αυτό, και το σέβομαι Μαράκι!κάτι με τραβάει σε σένα αλλά και με φοβίζει ταυτόχρονα
καλά αυτό κι αν το ξέρω...΄Ομως δεν αλλάζω εγώ τρόπο...Κατά έναν περίεργο τρόπο, σε λίγο εξοικειώνονται και με καταλαβαίνουν...Επίσης πολλές φορές μας τα λες πολύπλοκα -αισθάνομαι να χαμηλώνει το iq μου όταν πιάνεις να αναλύεις τα δικά σου..
θα αλλάξω μόλις φτάσω στα 30! οκ?επίσης μην αλλάξεις τη φώτο σου! Είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι
Το έχεις νιώσει να το παθαίνεις, ή το έχεις νιώσει ότι το έπαθα εγώ; Όπως και να χει ευχαριστώ που καταλαβαίνεις και δεν παρεξηγήθηκες. Γιατί ούτε και γω δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...Vaso έγραψε:το έχω νιώσει αυτό, και το σέβομαι Μαράκι!κάτι με τραβάει σε σένα αλλά και με φοβίζει ταυτόχρονα![]()
Vaso έγραψε:θα αλλάξω μόλις φτάσω στα 30! οκ?επίσης μην αλλάξεις τη φώτο σου! Είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι το έχω νιώσει από εσένα!Το έχεις νιώσει να το παθαίνεις, ή το έχεις νιώσει ότι το έπαθα εγώ; Όπως και να χει ευχαριστώ που καταλαβαίνεις και δεν παρεξηγήθηκες. Γιατί ούτε και γω δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...
καλά αυτό κι αν το ξέρω...΄Ομως δεν αλλάζω εγώ τρόπο...Κατά έναν περίεργο τρόπο, σε λίγο εξοικειώνονται και με καταλαβαίνουν...Επίσης πολλές φορές μας τα λες πολύπλοκα -αισθάνομαι να χαμηλώνει το iq μου όταν πιάνεις να αναλύεις τα δικά σου..
Δεν θέλω τέτοιες φατσούλες Μαράκι...Ο λόγος είναι πολύ κατανοητός, και δεν έχει να κάνει με συνειδητές καταστάσεις!meinall έγραψε:Vaso έγραψε:όχι το έχω νιώσει από εσένα!![]()
![]()
![]()
![]()