ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

ReikiCenter-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

meinall έγραψε: Emoticon που χοροπηδάει από χαρά δεν έχετε; :D
Μαράκι, σου ανέβασα ένα smile σ'αυτό το site http://img404.imageshack.us/i/hi120x901.gif/ . Κάν'το ότι θες. Ελπίζω να σ'αρέσει! :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

ELEN M έγραψε:
meinall έγραψε: Emoticon που χοροπηδάει από χαρά δεν έχετε; :D
Μαράκι, σου ανέβασα ένα smile σ'αυτό το site http://img404.imageshack.us/i/hi120x901.gif/ . Κάν'το ότι θες. Ελπίζω να σ'αρέσει! :x
Ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο! Λέω να κάνω ακόμη μια τούμπα!

Εικόνα
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Εγώ γιατί δεν το έχω δεί αυτό το emoticons :-?
που ζώ που βρίσκομαι :-? :D
Κοίτα εδώ: http://www.pic4ever.com/index.htm
Επέλεξε κάτω από τη στήλη που λέει forum και καντο copy-paste στο κείμενο που γράφεις. Δε χρειάζεται να πατήσεις Img, υπάρχει ήδη περασμένο.

’ντε και καλά πάρτυ Εικόνα

(Δεν το βλέπω καλά το forum από σήμερα... Εικόνα )

Ps Αφού σας ρώτησα, μετά θυμήθηκα ότι είχα φυλάξει αυτό το σάιτ.

Παλιά μου τέχνη... Εικόνα

(Που λέει ο λόγος ντε!)
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για δοκιμασε και το kolobok.us
πατα πρωτα την σημαιουλα πανω δεξια για να δεις την αγγλικη εκδοση της σελιδας και μετα κοιτα κατω δεξια τις κατηγοριες με τα σμαιλι εκει που λεει viannen,connie,snooze ktl..Εικόνα
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Ααααα κοίτα να δεις, δε θέλω ζήλιες και ανταγωνισμούς, θα διαλέξει μόνη της η κοπέλα, ελεύθερα!

>:\ Τα δικά μου είναι καλύτερα!

:P
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Εικόνα

Καλό και ευκολο!Εικόνα
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

:)) :)) :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

[Quote = "meinall"]

’ντε και καλά πάρτυ [img] http://www.pic4ever.com/images/confetti.gif [/ img]

(Δεν το βλέπω καλά το φόρουμ από σήμερα ... [img] http://www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif [/ img])

[/ Quote]

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:)) :)) :)) ’ντε και καλά πάρτυ!!! :)) :)) :))[/url]
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Εικόνα

ΟΟΟΟΟ καλο πετυχεε :D
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Κοριτσάκια κι αγοράκια,
Σήμερα αποφάσισα να πάρω σβάρνα όλα τα θέματα ώστε να δω την πορεία του φόρουμ, την πορεία σας στο ρέικι και γενικά να μάθω καλύτερα και εσάς και για το ρέικι.
Ξεκίνησα λοιπόν από την αρχή. Γράφω εδώ 1ον γιατί εδώ τελείωσε η ανάγνωσή μου πριν πάω για ύπνο και 2ον γιατί μετά από 94859235 ώρες έχω καταλάβει ότι το πολύ πολύ να φάω καμία φούξια κάρτα...ΑΝ! :P :P :P :P

Τέλος πάντων θέλω να εκφράσω τη χαρά μου γιατί ανακάλυψα ότι δεν έχω πραγματικά πολλά να μάθω για εσάς, σας ξέρω ήδη! Για τον καθένα έχω κάτι να πω (όπως για κάποια άτομα που έχουν τέλειες φώτο και δε θα θελα να αλλάξουν με τίποτα, ή που μου βγάζουν κάτι από το χαρακτήρα τους, ή που μου έχουν φερθεί άψογα...). Να ανταποδώσω το σεβασμό και την αγάπη που μου δώσατε. Κι επίσης θα ήθελα να πω ότι εύχομαι να κολλήσω κι άλλο σ' αυτό το φόρουμ (μεγάλα λόγια! -δυστυχώς δύσκολα μένω κάπου για πολυυυύ καιρό) και τα 100 τόσα μηνύματά μου να γίνουν 1000 τόσα. Εύχομαι να μάθω από εσάς, να σας γνωρίσω κάποια στιγμή και από κοντά, και να σας γίνω τόσο αναγνωρίσιμη, οικεία και αγαπητή όσο είστε εσείς για μένα.

Να είστε καλά και να συνεχίσετε να λάμπετε από χαρά και ευτυχία!

:* :* :* :* :* :x :x :x :x :x
Επισκέπτης

Οσο διαβαζεις ολο και ποιο διαφανα θα τα βλεπεις,εγω στην αρχη λιγο δυσκολευτικα μπορω να πω αλλα οταν τα ξαναδιαβαζα με τον καιρο εβλεπα φως :x >:d<
Εγω με το φορουμ εδω πλεον εχω κολησει και εχω παρατησει αλλα φορουμ που ασχολιομουνα με αλλα πραγματα οπως οι μοτοσυκλετες που μου αρεσουν πολυ.
Θα δεις θα δεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Τασούλη είσαι από τα πρώτα άτομα που με καλοδέχτηκαν εδώ. Ένιωσα ότι συμβαδίζουμε στην νεότητα και ηλικιακά, αλλά και μέσα στο φόρουμ και στο ρέικι γενικά -αν και πρέπει να έχεις πάρει κάποιον βαθμό, ενώ εγώ όχι. Είσαι απλό παιδί και easygoing και μ' αρέσει. Δείχνεις καλός και ήπιος χαρακτήρας. Δε θα κρίνεις ούτε θα κάνεις τον έξυπνο, παρά θα καταθέσεις φιλικά την πορεία σου σα να λες "Και γω καινούργιος είμαι, έλα να σου δείξω το αναψυκτήριο του forum -χθες το ανακάλυψα. Μόνο αυτό ξέρω αλλά είναι τέλειο και μια και ψάχνεσαι..." :-D

Μη με παρεξηγήσετε, τελείως αγνά τα λέω...νιώθω ότι θέλω να πω κάτι για τον καθένα από τα άτομα που συναντώ συχνά... πράγματα που τα σκεφτόμουν από τις αρχές αλλά θεωρούσα άτοπο να τα εκφράσω. Τώρα τί να πω για την ευαισθησία που μου έλυσε τη γλώσσα βραδιάτικο...(ένα ice tea μόνο ήπια!) μάλλον διάβασα πολλά και μου ήρθε η αγάπη κατακούτελα O:-)
Επισκέπτης

Εγω ειμαι ο φυλακας του φορουμ τα βραδια λογω δουλειας :D
Ναι πηρα και δευτερο βαθμο μεσα σε ενα 3μηνο επειδη ειμαι βιαστικο παιδι :P

Ομορφα τα περιγραφεις:x ,που να παρεις και βαθμο να δεις τι ωραια συναισθηματα θα σου ερχονται οσο το δουλευεις. :x
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Ωχ κιόλας; Εγώ είχα μείνει (ότι ήσουν) στον 1ο !
’ντε και στον 3ο εύχομαι :-D με όποιο timing θέλεις.

Για μένα εύχομαι να βρω δουλειά. Κι αν τα βγάζω και πέρα, θα βάλω πλώρη για τον 1ο βαθμό φέτος κιόλας.... αχ!

Πρώτα όμως διάβασμα! Πραγματικά έχω βάλει στόχο να τα διαβάσω όλα στη σειρά στο φόρουμ γιατί νιώθω τόσο καιρό σα να ξεφυλλίζω ακατάστατα ένα περιοδικό και να αφήνω κενά.
Θα συνεχίσω αύριο όμως γιατί σήμερα τα έκαψα τα εγκεφαλικά κύτταρα -τώρα χρειάζομαι νάνι και ανάπλαση :))

Καληνύχτα!!

Επιστροφή στο “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ! - Όροι του Φόρουμ”