ΤΡΑΓΙΚΟ!

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Δεν υπάρχουν ελαφριά ναρκωτικά .
Ολα είναι τα ναρκωτικά !!!!!!!!
Το λέει και η λέξη , ναρκώνουν την θέληση ,
τη λογική και την ψυχή αυτών που τα χρησιμοποιούν.
Είναι το άλλοθι των μεγάλων σε ηλικία ενάντια στη μοναξιά
και η καταστροφή και η αχρήστευση των νεαρών ατόμων.
Είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα υποδούλωσης
και εξόντωσης σε παγκόσμιο επίπεδο .!!!!!!!
Τα πιο τεράστια κέρδη προέρχονται από Οπλα- ναρκωτικά- εμπόριο σαρκός. :-( :-(
Μόνο η αφύπνιση κάθενος μας ατομικά , μπορεί ανακόψει
την πορεία της εξάπλωσης τους.
@};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

είναι τραγικό να ακούω νέα παιδιά να μου λένε "έλα, μωρέ πως κάνεις έτσι για ένα τσιγαράκι? Δεν είναι περισσότερο βλαβερό από το τσιγάρο! ΄Ισα ίσα που είναι πολύ πιο ακίνδυνο" :-( :-(

πως να εξηγήσεις τώρα τον επεμβατικό του ρόλο στην συνείδηση?

Μόνο η πορεία των χρηστών, μπορεί να τους δώσει κάποιες αποδείξεις, εκεί που ο Λόγος δεν μπορεί να ανοίξει χώρο στα συναισθήματά τους!

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:Αυτό που έχω με bold είναι η απάντηση σε όσους τώρα θεωρούν ότι το απλό χασισάκι δεν είναι ναρκωτικό!
Ενας άνθρωπος που παίρνει ουσίες, έστω και, κατά την άποψή του "ελαφριές", ανοίγει μέσα του την πόρτα στα ναρκωτικά, γιατί ο εθισμός δεν είναι στην ουσία, αλλά στα συναισθήματά μας!
Και αυτό δεν το συνυπολογίζουν...

@};-
ακριβώς έτσι!! πολλά παιδιά που κανουν χρηση χασίς θεωρουν ότι δεν συμβανει τίποτα και αρνουνται πιεσματικά το προβλημα ακόμα και μεσα στην ομάδα υποδοχής ενος κέντρου απεξαρτησης στο οποιο εχουν ερθει επειδη κατι ανακαλυψαν οι γονεις, και όμως είναι τόσο αλήθεια οτι η πόρτα ανοίγει....
Μόνο η πορεία των χρηστών, μπορεί να τους δώσει κάποιες αποδείξεις, εκεί που ο Λόγος δεν μπορεί να ανοίξει χώρο στα συναισθήματά τους!
και 'ομως και αυτο το αγνοουν καθως θεωρουν οτι με ενα "αθωο τσιγαρακι" δεν θα φτασουν ποτε σε αυτο το σημειο

ειναι πολύ σημαντικες οι κινησεις που γίνονται για την ενημερωση των εφηβων πανω στο χασις, καθως και το οτι εχουν δημιουργηθει κεντρα οπως η Πλευση του ΚΕΘΕΑ αποκλειστικα για εφηβους χρηστες, που κανουν χρηση χασις, και με την υποστηριξη της οικογενειας, αρκετα παιδια μπορουν να στραφουν ισως στην πραγματικη αιτια και να το "προλαβουν" απο την αρχή
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Μπορεί το εμφανές πρόβλημα να βρίσκεται στους νέους, ή απλά η κοινωνία εστιάζει εκεί, αλλά ειλικρινά πάρα μα πάρα πολύς κόσμος κάνει χρήση κάνναβης. Οικογενειάρχες και φαινομενικά "σοβαροί" άνθρωποι, παπάδες, αστυνομικοί, καθηγητές, συνταξιούχοι και γενικότερα και ο τελευταίος που θα φανταζόμασταν, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι χρήστης.. Στο χωριό μου έπιασαν έναν 70χρονο που είχε φυτέψει πίσω από τον στάβλο του 15 δενδρύλια..

Α, και τον πιο ηλίθιο λόγο για χρήση παραισθησιογόνων τον άκουσα από έναν δωδεκαθειστή! Για να μπορέσει να ανοίξει το μυαλό του ώστε να έχει πνευματικές εμπειρίες, αλλά και για να πετύχει αστρική προβολή!!! Δεν ξέρω ίσως να λειτουργεί ο τρόπος που χρησιμοποιεί, αλλά σίγουρα δεν είναι υγιής..
’λλωστε ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να παράξει, ένα ισχυρότατο παραισθησιογόνο, το DMT. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Τραγικο γεγονος Αστυνομικος σκοτωθηκε.. @};- :-( :-(

Και που απο βομβα που πηγε με courrier στο υπουργειο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ΔΗΜΟΣΙΑς ΤΑΞΗΣ..

........................ :-( :-( :-(
Valia

Δημοσίευση από Valia »

:* πόσο συμφωνώ Βασιλάκι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

’λλωστε ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να παράξει, ένα ισχυρότατο παραισθησιογόνο, το DMT
Συμφωνώ Βασίλη! Ο ανθρώπινος εγκέφαλος παράγει από μόνος του το ισχυρότερο ναρκωτικό!

Ότι φτιάχνει τεχνητά ο άνθρωπος, υπάρχει ήδη στον οργανισμό του!

Γι'αυτό είναι αλήθεια ότι με τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών καταστρέφονται οι ήδη υπάρχουσες φυσικές ουσίες που υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό κι αυτό είναι η μεγαλύτερη συνέπεια!
Για να μπορέσει να ανοίξει το μυαλό του ώστε να έχει πνευματικές εμπειρίες, αλλά και για να πετύχει αστρική προβολή!!
Πραγματικά πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ναρκωτικές ουσίες για να διευρύνουν την συνείδησή τους!
Υπάρχει μια φυλή Ινδιάνων στον Αμαζόνιο (σαμάνοι) που χρησιμοποιούν ψυχοτροπικά φυτά για "ταξίδια" σε άλλες διαστάσεις..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Ναι κάτι γνωρίζω Δήμητρα. Αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο είναι ταξίδια, γιατί ό,τι και να είναι ένα ναρκωτικό, δεν παύει να είναι κάτι εξωτερικό.. και για να πετύχεις ένα εσωτερικό ταξίδι, δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο κάτι εξωτερικό, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα μας.. ;)
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Βασίλη >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Ελλάκι >:d< :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα μας..
Έτσι είναι Βασίλη! :-D
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

και για να πετύχεις ένα εσωτερικό ταξίδι, δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο κάτι εξωτερικό, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα μας.. Clipeste din ochi
:x @};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Είδα πρίν λίγο στης ειδήσεις ένα τραγικό βίντεο που έδειχνε πως σκοτόνουν τα δελφίνια στην Κίνα μιά ομάδα ανθρώπων :-o :mad:
η ψυχή μου πόνεσε από το θέαμα :-(
ευτυχώς που τους έχουν πάρει χαμπάρι ,ας ελπίσουμε πώς οι φιλοζωικές οργανώσεις θα δώσουν ένα τέλος σε αυτή τη βαρβατότητα.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

άσε Ιωαννάκι...έχω βάλει το βίντεο στο φόρουμ εδώ και ένα χρόνο περίπου...Δεν άντεξα ΄να δω παραπάνω από ένα δευτερόλεπτο! :-( :-( :-(

Για να υπάρχει και να γυρνάει το βίντεο από μέιλ σε μέιλ ακόμα, μάλλον δεν κατάφεραν και πολλά! :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”