Εσείς ξέρετε καλύτερα Ιωάννα μου. Απλά μην ξεχνάς τον Εαυτό σου, ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, μερικές φορές ίσως να μην αξίζουν δεύτερες ευκαιρίες! Βασικά θα έρθω καμιά μέρα, να τα πούμε
Κάναμε μια σοβαρή κουβέντα και είδαμε τα λάθη μας ,και επειδή υπάρχουν συναισθήματα ακόμα και απο της δύο πλέυρες είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στη σχέση μας
Ναι και εμεις μιλησαμε λιγο αν και παρολο που ειπαμε να τα πουμε καλυτερα και απο κοντα κατι μεσα μου λεει πως δεν..
Αν μέσα σου σου λέει δεν,τότε ίσως να ακούσεις το ένστικτο σου.
εγώ στέλνω ρέικι στην κατάσταση της σχέση μας οπότε σύντωμα θα φανεί αν έπρεπε να δώσω ξάνα ευκαιρία,έχω εμπιστοσύνη πως οτι γίνει θα είναι για το καλό και τον δύο μας .
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Και εγώ το μετάνιωσα όσες φορές δεν ακολούθισα το ένστικτο μου αλλά από την άλλη ίσως έπρεπε να γίνει για να πάρω κάποια μαθήμτα ..........σκέψεις.........
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή