ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
- Madraoulas
Καλη σας ημερα!!...καλως σας βρηκα!!!
Προχθες ακουσα για το ρεικι (ο ασχετος :roll: ) και σημερα ενημερωθηκα και να 'μαι.
Μ αρεσε η αυρα που εχει το ολο θεμα και ελπιζω να ειναι οντως τοσο καλο οσο φαινεται απο τις πρωτες εντυπωσεις.
Ας εντρυφησω με τη βοηθεια σας(μια και ειμαι αγνο παρθενο μαλλι στο χωρο) και βλεπουμε.....
Προχθες ακουσα για το ρεικι (ο ασχετος :roll: ) και σημερα ενημερωθηκα και να 'μαι.
Μ αρεσε η αυρα που εχει το ολο θεμα και ελπιζω να ειναι οντως τοσο καλο οσο φαινεται απο τις πρωτες εντυπωσεις.
Ας εντρυφησω με τη βοηθεια σας(μια και ειμαι αγνο παρθενο μαλλι στο χωρο) και βλεπουμε.....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "

Καλώς ήρθες Madraoulas!
Εχεις το ένα βασικό συστατικό|!!!μια και ειμαι αγνο παρθενο μαλλι στο χωρο

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ευχαριστω για το καλοσωρισμα!..να ειστε παντα καλα!
@vaso: ε αφου εχω το ενα βασικο συστατικο..σε καλο δρομο ειμαστε για αρχη...
@Christina : σ' ευχαριστω πολυ...!!
@vaso: ε αφου εχω το ενα βασικο συστατικο..σε καλο δρομο ειμαστε για αρχη...
@Christina : σ' ευχαριστω πολυ...!!
Αυτό είναι το δεύτερο βασικό συστατικό Madraoulas!!!χαμογελαστέ Madraoulas

Thank you και παλι.....
τελικα αυτο το χαμογελο ειναι τοσο καλο.?...!!!.... :roll:
στο 3ο συστατικο καιγομαι αραγε?... :lol:
αααα..ειμαι και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..
Υ.Γ....και επειδη ειμαι εντελως νεος στην παρεουλα σας, ηθελα να ενημερωσω πως οτι γραφω ειναι καλοπροαιρετο.
Επειδη ειμαι και πειραχτηρι δεν θελω να υπαρξει παρεξηγηση στα λεγομενα μου, τωρα και στο μελλον.
Αλλιως μου το λετε να λυθει το οποιοδηποτε προβλημα προκυψει εστω και εν αγνοια μου με τα γραφομενα μου.
τελικα αυτο το χαμογελο ειναι τοσο καλο.?...!!!.... :roll:
στο 3ο συστατικο καιγομαι αραγε?... :lol:
αααα..ειμαι και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..
Υ.Γ....και επειδη ειμαι εντελως νεος στην παρεουλα σας, ηθελα να ενημερωσω πως οτι γραφω ειναι καλοπροαιρετο.
Επειδη ειμαι και πειραχτηρι δεν θελω να υπαρξει παρεξηγηση στα λεγομενα μου, τωρα και στο μελλον.
Αλλιως μου το λετε να λυθει το οποιοδηποτε προβλημα προκυψει εστω και εν αγνοια μου με τα γραφομενα μου.
Α, Μandraoulas αυτό κι αν είναι βασικο συστατικό!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!!!
Οι υπόλοιποι Admin είναι Παναθηναϊκοί
Σκασίλα μας όμως ε?
Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, γιατί αλλιώς εδώ μέσα εμείς θα κάναμε το φόρουμ "μπάχαλο"...
΄Οχι ότι δεν το κάνουμε τώρα δηλαδή, αλλά υπάρχουν δύο "αυστηρότατοι" admin, οι οποίοι προσπαθούν επί ματαίω, να μας βάλουν σε τάξη... :lol: :lol: :lol:
Γειά σου Νίκο, γειά σου Ηλία...μόνό καλά λόγια λέω ε? :lol:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!!!
Οι υπόλοιποι Admin είναι Παναθηναϊκοί

Σκασίλα μας όμως ε?
Το τέταρτο βασικότερο συστατικό!!!Επειδη ειμαι και πειραχτηρι
Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, γιατί αλλιώς εδώ μέσα εμείς θα κάναμε το φόρουμ "μπάχαλο"...
΄Οχι ότι δεν το κάνουμε τώρα δηλαδή, αλλά υπάρχουν δύο "αυστηρότατοι" admin, οι οποίοι προσπαθούν επί ματαίω, να μας βάλουν σε τάξη... :lol: :lol: :lol:
Γειά σου Νίκο, γειά σου Ηλία...μόνό καλά λόγια λέω ε? :lol:

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι