ΤΡΑΓΙΚΟ!

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Έχεις δίκιο για την σκεπτομορφή τώρα που το σκέφτομαι! Πωπω τι κακό προκαλούμαι ασυνείδητα..
Παρηγοριέσαι με τη σκέψη ότι αν οι ψυχές συναντιούνται εκεί πάνω, τότε ο πατέρας θα είναι κοντά στο παιδί του. Ή αντίστροφα, το παιδί θα τον περιμένει με συγχώρεση και αγάπη να τον φροντίσει εκείνο...
Αυτό είναι η συναισθηματική ανάγκη των ανθρώπων, και είναι απόλυτα σεβαστή! Όμως νομίζω πως δεν υπάρχουν τέτοιοι ρόλοι σε εκείνα τα πεδία. Απλά η γνώμη μου @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτό είναι η συναισθηματική ανάγκη των ανθρώπων, και είναι απόλυτα σεβαστή! Όμως νομίζω πως δεν υπάρχουν τέτοιοι ρόλοι σε εκείνα τα πεδία. Απλά η γνώμη μου

και η δική μου Βασίλη! :x :x :x

Δύσκολα ο άνθρωπος ξεφεύγει από τους ρόλους! Είναι, αυτή, η άμυνά του! ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Ούτε και γω τα πιστεύω, απλά μου αρέσει να φαντάζομαι. Να αφήνω τη φαντασία μου να βγάζει το καλύτερο σενάριο πάντα το έκανα, ξέροντας ότι είναι φαντασία, αλλά όπως και να χει, αισθάνεσαι καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Είναι δίκοπο μαχαίρι! ’λλες φορές σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, άλλες σε βάζει σε μια ανούσια ονειρική κατάσταση, και όταν σταματήσει αυτό, ο πόνος της πραγματικότητας γίνεται ακόμη πιο αβάσταχτος.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συνελήφθη Έλληνας παιδεραστής στο αεροδρόμιο του Ντένβερ των ΗΠΑ
Ένας 42χρονος άντρας από την Αργυρούπολη μιλούσε ηλεκτρονικά για πέντε ολόκληρους μήνες με μια υποτιθέμενη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας πέντε και επτά ετών στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ με σκοπό να επισκεφθεί την οικογένεια και να ασελγήσει σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών. Η μεταναστευτική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών όμως, ευτυχώς, του χάλασε τα σχέδια, όπως αναφέρει στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας της Αμερικής, ο εκπρόσωπος του γενικού εισαγγελέα.

Ο επίδοξος παιδεραστής με όπλο του το διαδίκτυο προσέγγιζε με το καλό την υποτιθέμενη μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Η επιθυμία του ήταν τόσο ισχυρή που ξεκίνησε από την Αθήνα και μέσω ’μστερνταμ πήγε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών και από εκεί στο Ντένβερ προκειμένου να κακοποιήσει σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια. Στο αεροδρόμιο του Ντένβερ όμως αντί να τον περιμένει η μητέρα με τα δύο κορίτσια, τον περίμεναν πράκτορες και αξιωματούχοι της Μεταναστευτικής Υπηρεσίας και τον συνέλαβαν.

«Μέσω Ιντερνετ νόμιζε ότι επικοινωνούσε με κάποια γυναίκα μητέρα δύο μικρών παιδιών και εξέφρασε την επιθυμία να έχει σεξουαλική συνεύρεση με τα δύο μικρά παιδιά της (κορίτσια), πλην όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με μία πράκτορα της Μεταναστευτικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών» δήλωσε ο εκπρόσωπος του γενικού εισαγγελέα.
Ο 42χρονος επικοινωνούσε μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο “davviddd” γραμμένο με 2 v και 3 d. Στη συνομιλία του λέει πώς είναι έγγαμος, η σύζυγός του εργάζεται σε άλλη πόλη και σκέφτεται να την χωρίσει. Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να πληρώσει τα εισιτήρια για την μητέρα και τα δυο ανήλικα κορίτσια για να μεταβούν από το Ντένβερ στην Ελλάδα.
Ο 42χρονος Έλληνας κρατείται σε φυλακή στο Ντένβερ και θα παραπεμθεί σε δίκη. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές των Ηνωμένων Πολιτειών αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 30 χρόνια και πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων.

hellenicspace.wordpress.com

:-( :-( :-( :-( :-(

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές των Ηνωμένων Πολιτειών αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 30 χρόνια......
Ας ελπίσουμε ότι θα του φτασει ο χρόνος για να δαμάσει τα αρρωστημένα του ένστικτα! :?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Το ίντερνετ είναι αχανές και ποιός ξέρει πόσα τέτοια δεν έχουν ανακαλυφθεί.
Πάντως, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι υπηρεσίες...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-( :-( :-( :-(

Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για πέντε λεπτά

http://www.youtube.com/watch?v=_MW46cu0 ... r_embedded

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Υπεροχη... @};- :-( :-(
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

:-D

Το θέμα είναι, ποιός από αυτούς ασχολήθηκε μετά τα 5 λεπτά;
Τα συμφέροντα είναι μεγάλα, και η αλήθεια είναι ότι ούτε τα παιδιά ούτε τίποτα δεν είναι στις προτεραιότητές τους.
Προτεραιότητα το χρήμα και μετά το χάος. Αν δεν ήταν έτσι, δε θα πλούτιζαν εις βάρος της υγείας μας και μάλιστα συνειδητά εις βάρος της, κάνοντας τρελούς τζίρους σε κινητά και αυτοκίνητα-για παράδειγμα.

Το θέμα δεν είναι αν τα σκέφτονται οι μεγάλοι, το θέμα είναι πώς τα σκέφτονται. Και όταν η μικρή αυτή θα καταλάβει πόση παλιανθρωπιά χωράει σε ένα μυαλό, ή θα παραιτηθεί, ή θα πάρει τη θέση τους για κάτι καλύτερο.
’ραγε θα γίνει το σπάνιο αυτό είδος που λέγεται τίμιος πολιτικός;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αν ο καθένας από εμάς γνώριζε την μοναδική του δύναμη, Meinall, τότε τι να φτουρήσει ο κάθε πολιτικός?

το κορίτσι δεν μίλησε στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, αλλά στις ψυχές μας μέσα...

ο καθένας από εμάς θα κάνει την διαφορά, γιατί το μαζικό το μόνο που φέρνει είναι μια καταστροφική συνήθεια...

όλοι αυτοί καταστρέψαν τον κόσμο μας, γιατί εμείς το επιτρέψαμε σε κάποια φοβισμένη και αδιάφορη στιγμή μας!

Υπάρχει χρόνος ακόμα! @};-

Εικόνα

Όμορφα λόγια.. Αλλά δεν με έπεισε ότι ήταν δικά της.. Παρόλα αυτά ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια γεγονότα. Για την συλλογική αλλαγή χρειάζεται ατομική αλλαγή, και τα έχουμε συζητήσει αυτά, πολλάκις.. :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Vaso έγραψε:αν ο καθένας από εμάς γνώριζε την μοναδική του δύναμη, Meinall, τότε τι να φτουρήσει ο κάθε πολιτικός?

το κορίτσι δεν μίλησε στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, αλλά στις ψυχές μας μέσα...

ο καθένας από εμάς θα κάνει την διαφορά, γιατί το μαζικό το μόνο που φέρνει είναι μια καταστροφική συνήθεια...

όλοι αυτοί καταστρέψαν τον κόσμο μας, γιατί εμείς το επιτρέψαμε σε κάποια φοβισμένη και αδιάφορη στιγμή μας!

Υπάρχει χρόνος ακόμα! @};-
Φυσικά. Αν ο κόσμος ήταν έξυπνος αυτή τη στιγμή (ΑΥΤΗ τη στιγμή) θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω.

Αργότερα δεν ξέρω, γιατί αν ο κόσμος πονηρέψει, θα πονηρέψουν κι άλλοι και τότε η επίθεσή τους θα γίνει πιο ισχυρή. Εννοώ ότι αυτό που θα θέλουν να καταφέρουν θα γίνει με πιο μεγάλη τέχνη. Πχ, δε θα γίνει ύπουλα; Θα γίνει με το ζόρι. Φυσικά δεν ξεχνάω το "οργή λαού...". Γι' αυτό το μαζικό δε με φοβίζει.

Συμφωνώ για το μαζικό που λες κατά κάποιον τρόπο. Το μαζικό του...τσοπάνη λες. Που κάτι γίνεται μόδα και οι πολλοί το ακολουθούν χωρίς να ξέρουν. Σ' αυτό συμφωνώ (σάμπως τώρα, ένα τέτοιο...μαζικό δε σου μοιάζει η κατάσταση; )

Όμως με μαζικές κινήσεις (συνειδητοποιημένες) γίνονται οι αλλαγές. Με πλειοψηφίες. Ακόμα κι αν γίνονται σε ατομικό επίπεδο, όταν αποτελούν πλειοψηφία, δε μιλάμε για κάτι μαζικό; Όταν πρόκειται για μια πλειοψηφία ανθρώπων απέναντι σε θέματα κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, μπορούμε να μιλάμε για 'άτομα' όταν αυτά είναι μέρος μιας συγκεκριμένης κοινωνίας, με κοινά προβλήματα, ακόμα κι αν δρουν συνειδητοποιημένα και ατομικά;

Αυτά τέλος πάντων που με κάνουν σκεπτική, είναι, ότι ακόμα κι έτσι πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα 'οδηγούν' με όποιον τρόπο μπορούν από τη μια, και από την άλλη θα υπάρχει μια μεγάλη, τεράστια ή αξιοπρόσεκτη μερίδα που θα οδηγείται, ή θα δέχεται να οδηγηθεί. Εκεί, κάτι μπορεί να φτουρήσει ο κάθε πολιτικός. Μπορεί κανείς να κάνει 'ένα', τόσους διαφορετικούς ανθρώπους; (α ναι, ξέχασα, η πολιτική!). Σίγουρα, μπροστά στην χρόνια προπαγάνδα, δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό ένα κοριτσάκι που τα λόγια της δίκαια φαντάζουν κλισέ μπροστά στις απεριόριστες δυνατότητες αγάπης, αποδοχής, διασκέδασης, οικογενειακής θαλπωρής, δύναμης και λάμψης που υπόσχεται ένα yaris. (Φυσικά το σχόλιο δεν κριτικάρει το κοριτσάκι).

Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο κόσμος θα γίνει ονειρικός, δηλαδή ίδιος (προς όποια κατεύθυνση), ούτε και το θέλω φυσικά-αυτό δε μου φαντάζει ονειρικό. Ονειρικό μου φαντάζει να μην άγεται η πλειοψηφία, αυτό ναι.

Φοβάμαι όμως στη σκέψη ότι στη συγκεκριμένη εποχή με τα συγκεκριμένα δεδομένα, η ζυγαριά γέρνει ανησυχητικά προς τη μεριά του κόσμου που δε βλέπει (ή βλέπει αλλά ...που να ξεβολευτεί!) ότι ..μπορεί μεν να μη ζει σε μια απροκάλυπτα βίαιη κατάσταση όπως παλιότερα, αλλά ζει μια ύπουλη κατάσταση που είναι το ίδιο, αλλά με άλλη μάσκα.

Μπορεί και να χω άδικο, τί να πω...αλλά δε βλέπω την απόδειξη.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γλυκειά meinall, προτού αναρωτηθείς τι κάνει ο κόσμος, δες τι κάνεις εσύ για τον Κόσμο Σου...
Η δική σου συνειδητότητα θα διαφοροποιηθεί και ο Κόσμος Σου θα διαφοροποιηθεί...
΄Οταν ένας δεν φοβάται, όλοι στο μικρό του περιβάλλον, υπάρχει περίπτωση, να μην φοβηθούν.

Δεν θα μπορέσει κανείς να επηρεάσει τον κόσμο γενικά, αλλά τον Κόσμο του θα τον επηρεάσει σίγουρα!

Αν ένας άνθρωπος γίνει συνειδητός σ' αυτόν τον Κόσμο, αν ένας άνθρωπος μπορέσει να μείνει στην εσωτερική Αγάπη, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην βαδίσει προς αυτήν την εσωτερική ακεραιότητα και ένας μικρός κύκλος ανθρώπων, που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.

Το ονειρικό, που αναφέρεις, είναι σχετικό με την συνειδητότητα.
Ο δικός Μου Κόσμος μπορεί να φαίνεται ονειρικός στα μάτια κάποιου ανθρώπου που φοβάται τον κόσμο...
Αυτό όμως δεν τον κάνει μη πραγματικό!
΄Οτι βιώνουμε εσωτερικά, σαν εμπειρία, δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθεί από κανέναν στον κόσμο!

Ο υλισμός δεν είναι αντικειμενική πραγματικότητα, γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί.
Αντικειμενικός είναι μόνο όποιος δεν έχει προσωπική άποψη, αλλά ατομική ευθύνη και αυτό αφορά την εσωτερική του Νομοτέλεια...
Αν ο κόσμος ήταν έξυπνος αυτή τη στιγμή
η εξυπνάδα δεν μπορεί να βοηθήσει κανέναν, ειδικά αυτήν την στιγμή. Η πνευματική ευφυϊα είναι το μέσον που ένας άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί σε ποιόν Κόσμο θέλει να ανήκει...

όσο για το "οργή λαού" που εμπιστεύεσαι, θυμήσου ιστορικά ποιές από τις εξεγέρσεις του είχαν μακροπρόθεσμη ισχύ, για να το ανατρέψεις, κυρίως μέσα σου!

Η ελευθερία που κατάκτησαν οι λαοί, μέσα από την οργή, ήταν τόσο μα τόσο λίγη...

:x :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”