Συντονιστής: Vasoula
Γιατί προς την αναζήτηση του εαυτού μας, μας χρειάζεται το ρέικι; Ή αλλιώς, για την αναζήτησή μας, μας χρειάζεται οπωσδήποτε και το ρέικι;
έτσι θα έχεις άπειρες επιγνώσεις, αλλά μόλις φτάνεις στην εφαρμογή τους θα διαχωρίζεσαι από τους μεγάλους ανθρώπους, γιατί εσύ θα νιώθεις μικρή!να διαβάσουμε τόνους βιβλία από μεγάλους ανθρώπους
έτσι θα έχεις άπειρες επιγνώσεις, αλλά μόλις φτάνεις στην εφαρμογή τους θα διαχωρίζεσαι από τους μεγάλους ανθρώπους, γιατί εσύ θα νιώθεις μικρή!
Και το θέμα είναι ότι δεν θα ξέρεις και γιατί!
Δεν περίμενα τίποτα τέτοιο γιατί κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Ότι ο καθένας κοιτάζει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Εσείς είστε σ' αυτό το φόρουμ γιατί ζείτε και γνωρίζετε πράγματα γύρω από αυτά που σας ρωτάω, κι εγώ επειδή κάτι ψάχνω. Το οποίο μπορεί να καταλήξει να είναι αυτό που ζείτε -ή όχι. Αρκεί βέβαια να ξεδιαλύνω: τί, γιατί, πώς γίνεται, αν είναι αυτό που ψάχνω...Vaso έγραψε: καλά πως αντιλήφθηκες κάτι τέτοιο βρε Μαρία μου?![]()
Ποιός σου το είπε?
Βέβαια εδώ που μπήκες είναι φόρουμ για το ρέικι. Πιστεύω ότι δεν θα περίμενες να διαβάζουμε την κενή διαθήκη για να θεραπευόμαστε ε?![]()
![]()
Συμφωνώ εν μέρει. Δηλαδή, όταν αγοράζεις μπότες, το να προστατέψεις και να ζεστάνεις το πόδι σου είναι το ζητούμενο, αλλά θα πρέπει να σου κάνουν και να συμφωνείς με την αισθητική τους.Vaso έγραψε:Το θέμα είναι όμως ένα...Η θεραπεία είναι το ζητούμενο και όχι με ποιό μέσον θα επιτύχεις την αυτοπραγμάτωσή σου!
Ενδιαφέρον...Vaso έγραψε: έτσι θα έχεις άπειρες επιγνώσεις, αλλά μόλις φτάνεις στην εφαρμογή τους θα διαχωρίζεσαι από τους μεγάλους ανθρώπους, γιατί εσύ θα νιώθεις μικρή!
Και το θέμα είναι ότι δεν θα ξέρεις και γιατί!
Η σκέψη αυτή είναι εντελώς φυσική, Μαρία μου!Κατά τ' άλλα, μου φαίνεται φυσική η σκέψη του συνδυασμού θεραπειών. Ίσα ίσα, το να είναι ανοιχτός και πρόθυμος κάποιος να δοκιμάσει και να γνωρίσει κάτι διαφορετικό και καινούργιο, θα πρέπει να βοηθά στη δράση της θεραπείας, και στη διαμόρφωση άποψης για το αποτέλεσμα κάθε μιας επάνω σου
Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω απαντούν κυρίως σ' αυτό, Μαρία μου!Δηλαδή, όταν αγοράζεις μπότες, το να προστατέψεις και να ζεστάνεις το πόδι σου είναι το ζητούμενο, αλλά θα πρέπει να σου κάνουν και να συμφωνείς με την αισθητική τους.
Με την διαφορά ότι εδώ δεν αγοράζεις ένα αντικείμενο, αλλά έναν τρόπο ηθικής αντιμετώπισης της ζωής σου...Και επειδή η ζωή δεν έχει μόνο ένα όργανο που χρειάζεται να προστατέψεις, αλλά πεδία που δεν μπορείς να τους πάρεις συγκεκριμένα μέτρα, χρειάζεται να αναπτύξεις μια ειλικρινή διάθεση ολικής προστασίας....και εδώ σε θέλω κάβουρα!