ΘΕΛΩ......!!!
O ένας σε κυνηγάει να σε κρεμάσει και ο άλλος να σε σουβλίσει!Τι θα γίνει με σενα θα ανακηρυχθεις ειδος προς εξαφάνιση για ειδική προστασία!
ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ...Θέλω να να σας πω ότι το θεμα το βγάλαμε πάλι off topic!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Όλα τα λεφτά αδμιν!έχει και αυτογνωσία εκτός απο τεχνικές γνώσεις!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Θέλω να πω ότι πολύ μου αρέσει που ο Ηλίας αυτο κοκκινίζεται!! :lol: :lol: :lol:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Θέλω μασάζ......................................
Και θέλω να πω στην Εμμανουέλα ότι:
Αυτά (τα κακά και περίεργα) που νομίζεις ότι θέλουν οι άλλοι από εσένα, καλό θα ήταν να τα βγάλεις από το μυαλό σου. Κι αυτό γιατί όσο κάνεις τέτοιες σκέψεις, τόσο αντίστοιχες καταστάσεις ελκύονται από αυτές..............
:shock: :shock: :shock:
Και θέλω να πω στην Εμμανουέλα ότι:
Αυτά (τα κακά και περίεργα) που νομίζεις ότι θέλουν οι άλλοι από εσένα, καλό θα ήταν να τα βγάλεις από το μυαλό σου. Κι αυτό γιατί όσο κάνεις τέτοιες σκέψεις, τόσο αντίστοιχες καταστάσεις ελκύονται από αυτές..............
:shock: :shock: :shock:
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Θέλω.............να πνίξω την Εμμανουέλα
στις αγκαλίτσες...........! σματς
Και τώρα που μόλις παρέδωσα την εργασία.........
επιτέλους..........!!!!
Θέλω επίσης,..............να κοιμηθώωωωωωωωωω
δυο τρία εικοσιτετράωρα......
Φιλάκια.........
στις αγκαλίτσες...........! σματς
Και τώρα που μόλις παρέδωσα την εργασία.........
επιτέλους..........!!!!
Θέλω επίσης,..............να κοιμηθώωωωωωωωωω
δυο τρία εικοσιτετράωρα......
Φιλάκια.........
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Και τώρα που το θυμήθηκα........
ΘΕΛΩ....... επιτέλους ο Ηλίας......να βγάλει τα γυαλιάααααααααα!!
αμάν παιδί μου χειμώνιασε.....δεν έχει ήλιο....!
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΘΕΛΩ....... επιτέλους ο Ηλίας......να βγάλει τα γυαλιάααααααααα!!
αμάν παιδί μου χειμώνιασε.....δεν έχει ήλιο....!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}