Εγώ δεν είδα στο ρέικι και πουθενά στην εσωτερική μου εργασία, κακό χειρότερο από τον ίδιο μου τον εαυτό. Αυτός μας απειλεί και όχι ο σατανάς!
Αλλά ποιόν συμφέρει να το αγγίξει αυτό?

Συντονιστής: Vasoula
Δεν ξέρω... κακό δεν κάνει να καταλαβαίνεις πότε πότε ότι κάτι που κάνεις ή που σκέφτεσαι έχει κίνητρα από πίσω...Vaso έγραψε:απάντησες μόνη σου, Μαρία μου και στις δύο σου ερωτήσεις!
Εγώ δεν είδα στο ρέικι και πουθενά στην εσωτερική μου εργασία, κακό χειρότερο από τον ίδιο μου τον εαυτό. Αυτός μας απειλεί και όχι ο σατανάς!
Αλλά ποιόν συμφέρει να το αγγίξει αυτό?
Aπο προσωπική μου εμπειρία ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα σου πώ πως δεν θα σου συμβεί τίποτα τέτοιο ερχώμενη σε επαφή με το ρέικι.Ο φόβος που σε βάζω να μου ησυχάσεις λέγοντάς σου αυτά είναι ότι, αν πρόκειται αυτά να μην ήταν της φαντασίας μου, και να ανοιχτούν κι άλλο τέτοιες επικοινωνίες, δεν το θέλω...
Bρε Μαρία μου, και να σου ησυχάσω τον φόβο, θα με πιστέψεις?φόβος που σε βάζω να μου ησυχάσεις λέγοντάς σου αυτά είναι ότι, αν πρόκειται αυτά να μην ήταν της φαντασίας μου, και να ανοιχτούν κι άλλο τέτοιες επικοινωνίες, δεν το θέλω...
Vaso έγραψε:Ο φόβος για κάποια αόρατη απειλη κυνηγάει τον άνθρωπο από την άγνοιά του και όχι από την γνώση του, να το θυμάσαι!