Από εκεί και πέρα ο καθένας συνεχίζει, αν νιώθει καλά με την θεραπεία του, ή σταματάει...΄Ομως λιγότερο από 4 ισοδυναμούν με τίποτα!
Το κόστος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει τα 30 ευρώ...
Η συνεδρία διαρκεί μία ώρα περίπου και κάποια ώρα για να μοιραστείς, αν θέλεις, κάποια συναισθήματα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, γιατί υπάρχουν "θεραπευτές" ρέικι που αυτήν την διαδικασία δεν είναι σε θέση να την στηρίξουν, ούτε οφείλουν κιόλας...
Η συνεδρία ωφελεί στην χαλάρωση του νευρικού συστήματος, κατ' αρχήν, γιατί από εκεί προκύπτουν οι περισσότερες ασθένειες. ΄Ομως, από ότι έχω αντιληφθεί, τα αποτελέσματα της αγωγής ρέικι δεν είναι σε όλους αποτελεσματικά, γιατί τα συναισθήματα δουλεύουν υπόγεια και ο άνθρωπος ξαναγυρνάει στην αρχική του κατάσταση έντασης, που υπονομεύει την υγεία του σε σώμα και ψυχή.
Αρα, για όλους τους ανθρώπους έχει σημασία να ευεργετηθούν από την ενέργεια, μέσα από την ατομική τους αλλαγή, αλλιώς δεν έχέι νόημα, γιατί δεν ασθενεί μόνο το σώμα...
Αλλάζοντας οπτική για τον εαυτό σου, καθαρίζεις μπλοκαρίσματα...Το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό, εξαρτάται μόνο από εσένα και από την κατανόηση της ολότητάς σου...
Δεν μπορώ να σου συστήσω "θεραπευτή" ρέικι, γιατί ούτε εγώ έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη, με αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά.
Αφησε να λειτουργήσει η διαίσθησή σου, γιατί ότι και να σου πω εγώ, εσύ είσαι ο τελικός αποδέκτης και αυτός που θα εισπράξει το όφελος, οπότε η διάκριση ανήκει σε εσένα και μόνο.